Szerintetek milyen eredmeny 18 evesen?
Figyelt kérdés
Kepet kuldok privatba.
100 kilo vagyok, 178 cm.
2017. jan. 18. 12:42
21/28 A kérdező kommentje:
En mar az elso kommentedben tamadast ereztem. Csak fikaztal, semmi pozitivumot nem emlitettel, pedig van.
2017. jan. 18. 20:10
22/28 anonim válasza:
Rakd ki nyugodtan.Ha nem vagy zsírkupac akkor nem trollkodunk szét.Ha meg zsírkupac vagy,akkor mi a kérdés?A zsíros elhízott egészségtelen test méltatlan egy sportolóhoz és nincs kérdés.
24/28 Zedricht válasza:
Küldd, nyugi nem leszek féltékeny, én is most kezdek majd szállkásítani szóval nembaj ha van rajtad zsír.
25/28 anonim válasza:
Küld el, én szívesen adok neked egy objektív véleményt, visszajelzést a formádról.
27/28 A kérdező kommentje:
Küldtem neked is, örüljél. :)
2017. jan. 19. 12:09
28/28 A kérdező kommentje:
Egyik vélemény:
"Ez tipikusan az a fajta "izom" ami vagy zsiros, vagy bogyós."
:D
Ez a szint... Bár én vagyok a hibás, hogy egyáltalán véleményt kérek itt. Van egy pár kivétel, aki különb, őket nem áll szándékomban megsérteni.
2017. jan. 19. 16:07
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!