Szerintetek milyen eredmeny 18 evesen?
Figyelt kérdés
Kepet kuldok privatba.
100 kilo vagyok, 178 cm.
2017. jan. 18. 12:42
12/28 A kérdező kommentje:
Nem ertesz.
Arrol beszelek, hogy a nyomorukat ram vetitik ki.
2017. jan. 18. 17:29
13/28 anonim válasza:
Nem vetítjük rád a nyomorod... dagadt vagy ennyi...
Ha te nem érzed magad annak és azt hiszed jól nézel ki, az valahol előny, mert van önbizalmad... de hátrány is... hoszen nem vagy képes belátni a hibáidat..
14/28 A kérdező kommentje:
Mutass mar egy kepet magadrol, ha szerinted en annyira szar vagyok. :)
2017. jan. 18. 18:52
16/28 A kérdező kommentje:
Hol tettem en fel kerdest... :D
2017. jan. 18. 18:55
17/28 anonim válasza:
1. Nem mondtam, hogy szar vagy, látom nem véletlenül választod a testépítést te sem... ilyen agykapacitással sok sikered más területen nem lesz...
2. Ha nem éreznéd, hogy ciki az arc nélküli dagadt hátadat felvállalni, akkor nem rejtőznél privátba...
18/28 A kérdező kommentje:
Mar az eleje ota tamadsz, nem tudom, mi bajod van.
Es igen, nem fogom magam kirakni ide, hogy szettrolkodjanak. Neked is kar volt kepet kuldeni.
2017. jan. 18. 19:31
19/28 anonim válasza:
De nem támadlak ember... kérdeztél, válaszoltam... a magasságoddal 80-85kg lenne a natural maxod, amitől fényévekre vagy, ellenben 100kg vagy tehát legalább 15-20kg zsír van rajtad... de ezt jóindulattal mondom, van az 25kg is...
20/28 A kérdező kommentje:
Tudom, hogy sok a zsir, de azert izom is van rajtam boven, es az aranyaim sem rosszak.
2017. jan. 18. 20:07
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!