Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Kételyek, kérdések, nem tudom...

Kételyek, kérdések, nem tudom mit csináljak, vagy mi lenne a jó?

Figyelt kérdés
15 éves vagyok, már 1 és fél éve edzek. Most olyan 85kg körül mozgok. Szeretnék erősebb lenni, de nem tudom, hogy mi lenne a jó. Hogyan kéne a súlyokat tovább növelnem. Már 3-4 hónapja egy helyben toporgok, fekvenyomásnál a 70-eseken nem tudok túl lépni. 70-80 kg között nyomok már 3 hónapja fekve. Próbálom növelni a súlyokat, de nem tudom, hogy kéne és nehezen is megy. Most úgy csinálom, hogy 65kg-ba nyomok 12 ismétlést. De ma megpróbáltam nagyon szabályosan, úgy kb. 8 ment bele. Egyszerűen nem tudom, hogy mi lenne a jó. Csináljam nagyon szabályosan, de úgy kevesebb megy vele, csináljam máshogy, kisebb ismétlés számokkal, vagy esetleg teljesen máshogy kell csinálni, ahogy elképzelem. Mit kéne tennem, hogy nagyobb súlyokkal tudjak edzeni? Nem csak a fekvenyomásnál van bajom, szinte az összes alapgyakorlattal. Étrendet tartok, nagyjából a napi 6-8 óra alvás is megvan.

2017. jan. 17. 18:37
 1/1 anonim válasza:
Próbálj ki újabb gyakorlatokat, amiket eddig egyáltalán nem csináltál, de ugyanarra az izomcsoportra mennek. Variáld a gyakorlatok sorrendjét. Csinálj olyan edzéseket, amiken kb. a maxodhoz képest 60-65%-os súlyt használsz és emeld picit az ismétlésszámot mondjuk ha 12 szokott lenni, akkor 16-20-ra és nagyon figyelj az izolációra, lassan végezd a gyakorlatokat a negatív szakaszban... Stb
2017. jan. 17. 18:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!