Hogyan tudnék a legmegfelelőbben izmosodni?
Az a helyzet, hogy elég vékony vagyok de már elegem lett belőle. Kb. 172cm és csak 55kg. Nem akarok testépitő lenni vagy ilyesmi, hanem csak kicsit megerősödni szeretnék. Eddig egyszerűen znom nem sikerült evéssel.
Utánaolvasgattam kicsit és olyanokat találtam, hogy lehet hogy kell majd szedni valamilyen táplálék kiegészitőt, mert nincs elég zsirom amiből fejlődhetne izom. Nem igazán értek hozzá.
És mivel lehetne edzeni? Egyszerű súlyzókkal vagy valami hasonlóval, nem tudom a nevét ezért linkelek egy képet: [link]
Vagy törődjek bele, hogy ilyen maradok?
Lehet, hogy hülyeségeket kérdezek, de szinte semmit nem értek hozzá.
Tákpkieg nem kell, ha szilárd kajából is tudod fedezni a tápanyagszükségleted. Zsírból meg nem lesz izom soha az életben.
Ezt olvasd el:
Vagy olvasd el az első válaszoló által emltett sárga kapszula c. könyvet, ami ennek a kicsit hosszabb változata.
Ezen az oldalon egyébként megtalálod a gyakorlatok helyes kivitelezését is videóval:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!