Azt mondják megfelelő étrend és alvás nélkül nem lehet izmosodni. De akkor a katonák, pl légiósok hogy erősödnek meg?
Láttam egy dokumentumfilmet a francia idegenlégióról és ott produkáltak minden olyan dolgot ami hátráltatja elméletben az izom építést,: túledzés minden nap rengeteg kiképzés nehéz erőgyakorlatokkal,alváshiány csak 4,5 óra alvás minden nap ,legalábbis kiképzési idő alatt,de egy ilyen szakasz több hónapos is lehet,nameg rendszertelen fehérjemennyiségben is kevés étkezés pl. Szalámi kenyérrel stb. És ezt is mindíg más időpontban.
Viszont mégis póló nélkül azért nem izomtalanok meg elég erősek(nyilván egy légiós férfi nem lehet gyenge). De ilyen életmód mellett az eddígi ismereteim szerint pont le kéne gyengülniük.
Bocsi ha hosszú lett csak kíváncsi vagyok.
Figyelj, próbáld ki te is ezt az életformát. A szervezeted határai messze kitolhatóak attól, amit mi élünk itt elpunnyadva a kényelmes társadalmunkban. Simán megerősödhetsz szélsőséges feltételek között is, mert az elméd erre van ráállva. Amikor a túlélésért küzd a test, akkor tud produkálni kemény dolgokat...
Az egy másik kérdés, hogy ilyen esetekben két végén kezd el égni a gyertya. Magyarul nem egészséges a dolog, finoman szólva.
Vegyél az életedből egy rossz körülmények között felnőtt, alig étkező, állandó fizikai munkát végző embert...Az elején minden tök jó...De nagyon nagy rá az esély, hogy 35-45 éves kora körül nem átlagosan, hanem rohamosan gyorsan kezd el öregedni a teste. Én sok ilyen embert ismerek.
(Most kérlek ne a koxosok mellé helyezd a fejedben őket, hanem egy natural, erős, de rendesen pihenő és étkező ember mellé)
Egy szintig izmosodhatsz szélsőséges körülmények között is, de minek? Akkor inkább arra használom az energiáimat, hogy kikerüljek a helyzetből és nem arra, hogy minél keményebben edzzek ilyen helyzetben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!