Milyen fehérje lenne nekem ideális? 77 kg vagyok 178 centi, izmot szeretnék építeni.
Az étel lenne a legjobb számodra.
77x2= 154g fehérje kell neked, de kicsit kevesebb sem gáz.
Vicc ennyit bevinni kajából.
300g csmell- 70g, 200g zab - 25g, 250g túró- 40g, már majdnem meg is van, iszol még 1 adag fehérjét és kész, de szerintem ennyivel is fogsz izmosodni.
Köszönöm a kommenteket, igazábol amit most találtam az búzafehérje, az nemjó?
konkrétan erről lenne szó.
Tejsavó fehérjét még nem néztem.
MHN-nel nincs gond. GymBeam is jó, most kb egy árban vannak, de a GymBeam cukrosabb, habár finomabb is.
Ezt a búzafehérjét kipróbálom majd, most látom elsőre ezt. 1500Ft/kg.. Ez baromi olcsó.
akartam rendelni, esetleg még annyit meg tudsz nekem mondani, hogy ha rangsorolnod kéne a fehérjéket eszerint, milyen sorrendet állítanál fel?
hogy azt pl tudom hogy az állati eredetű a legjobb, és a többi?
Tejsavó az jó, ízre is, szóját ittam én, attól majdnem hánytam. Sajnos többet nem próbáltam, max tejsavó+szója keveréket, de abban is a szóját éreztem. Most ezt a búzát kipróbálom, mert koldusság van. :D
A beefet hagyjad, vágóhídi hulladékból készül, zselatin, csak drágán.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!