Melyik fehérje ideális edzés után?
Figyelt kérdés
konkrét terméket szeretnék2015. jún. 14. 17:22
1/9 anonim válasza:
Tejsavó fehérje az ideális edzés után, szőlőcukorral, mert ezek gyorsan szívódnak fel, az anabolikus ablak nyitva tartásáig. Az hogy milyen márkát veszel, az már más kérdés, hogy melyikben bízik meg az ember.
2/9 A kérdező kommentje:
Pont erre lennék kívánci melyik a megbízható, de azért köszi. majd kitapasztalom
2015. jún. 14. 17:51
3/9 anonim válasza:
a legismertebb márkákól álltalában jó véleménnyel vannak az emberek, a profik is ezeket használják, legyen szó bármiféle sportról, illetve sok webshop-ban írnak véleményeket is, amik segíthetnek amikor vásárolsz :)
4/9 anonim válasza:
Én a Scitec Nutrition -t ajánlom,még nem csalódtam a termékeikben,és ár/érték arányban is jó a többi gyártóhoz képest.
5/9 anonim válasza:
Scitec tényleg finom. Még valamilyen BioTech fehérjét próbáltam, de már nem emlékszem mi volt. :D Nem volt rossz, de szerintem a Scitec-es finomabb. Most MHN Whey-t szemeltem ki. Nem tudom, milyen, még nem próbáltam, de jelenleg erre gyűjtök, ha számít az ár, akkor utóbbit ajánlom. Ha viszont az a lényeg, hogy minél olcsóbb legyen akkor natúr tejsavófehérjét vegyél. Stillmass,vagy MyProtein.
6/9 Szergej55 válasza:
Az anabolikus kapura tényleg marhára vigyázz, mert ha egyszer becsukódik, soha többé nem lehetsz izmos! SOHA! Ha van rendes étrended, simán elhagyható a tejsavó, meg akármilyen másik fehérje is.
7/9 anonim válasza:
Egyébként olvastam, hogy a nagynevű gyártóknál is előfordult már, hogy a fehérjében/ tömegnövelőben, vagy valamiben pszichoaktív anyagot találtak (kábítószert). Ezek nyilván hamisítványok voltak. Arra kell inkább a hangsúlyt fektetni, hogy biztos helyről legyen. Valahol be lehet azonosítani szám alapján hogy hamis-e a termék.
8/9 A kérdező kommentje:
aha értem. bár ezt nem hogy soha nem leszek izmos ha becsukódik az anabolikus kapu. azt kilehet "nyitni" másik edzéssel nem?
2015. jún. 15. 20:20
9/9 anonim válasza:
Be ne vedd már, viccből írta. xD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!