Így tudnám normálisan növelni a súlyt?
Az a problémám, hogy alacsony ismétlésszámnál néha csak úgy tudom teljesíteni az adott ismétlést, hogy szabálytalan, ha szabályosságra ügyelek, akkor meg nem tudom megcsinálni.
Arra gondoltam, hogy így növelném a súlyokat, most fekvenyomásról van szó.
70kg-ba tudok kb. 8-9 ismétlést nyomni. Ezt feltornásznám 12-re és emelnék 2,5kg-ot, mindig 12-re kell feltornászni. Amikor elérném a 80kg-ot, ott 10-re kell feltornászni, 90kg-nál 8-ra stbb... És ha már elég alacsony ismétlésszámnál tartok, pl. 5-nél, akkor visszaveszem a súlyt és újból elkezdem, hogy 12-t kell megcsinálnom. Mit gondoltok erről a súlynövelésről, beválhat, erősödhetek vele?
Köszönöm annak, aki elolvassa és válaszol rá.
Bocsi hogy írok, engem is érdekelne a válasz mert egycipőben járok veled, bár én kevesebbel(55kg) csinálom.
Legutóbbi edzésen úgy csináltam, hogy felraktam 60-ra és annyit nyomtam bele amennyit bírtam, a végen segítséggel.
Személy szerint én nem mennék fel 12ismétlésig csak 10-ig, bár én olyan 4×8- at szoktam fekvenyomásból.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!