94kg mellé,23%tzs az milyen 14evesen?
Figyelt kérdés
10 honapja eddzek.2017. jan. 12. 17:08
11/17 A kérdező kommentje:
Pedig latszodik rajtam az izom. Es ezt masok is mondtak.
2017. jan. 15. 00:21
12/17 Kenzo Tenma válasza:
Biztos látszódik, ezt nem kérdőjelezi meg senki, de ennyi zsírral nem ésszerű tömegelni. 23% testzsír az nagyon sok. Van étrended egyébként? Mert az, hogy sokat eszel csak annyit eredményez, hogy megy rád feleslegesen a zsír. Egy jobban belőtt étrenddel lehet szépen lassan tömegelni, de nem zsírosodsz be tőle és mégjobban fog látszódni rajtad az izom. Hiszen a zsír csak takarja az izmot nyilván. Mondjuk neked most egy diéta kéne leginkább, mert ha tömegelsz, akkor egyre zsírosabb leszel ugye. Szóval előbb utóbb úgyis diétáznod kell, csak jobb minél előbb, nem kell megvárni mire 30% lesz a testzsírod.
13/17 A kérdező kommentje:
Volt mar kb. 2eve 35% aztan lefogytam ,es tomegelek.
2017. jan. 15. 01:10
14/17 anonim válasza:
Én 13 évesen kezdtem, most 17 vagyok. Viszonylag izmos és ha minden jól megy jövőre indulok versenyen.
14 évesen még a kiegyensúlyozott táplálkozásra figyelj oda mivel még eléggé csak fejlődésben van a szervezeted. Azért magas a tzs%-od mert hiába eszed a fehérjedús kajákat, mellé ugyanannyi a CH plusz ugye szeded a tömegnövelőt amit én még ilyen korban nem ajánlok. Majd kezd el 2 év múlva. Ha csökkenteni akarod a tzs%-ot akkor kevesebb kalóriát kell bevinned mint amennyit a szervezeted felhasznál, ezáltal arra kényszerítve h a különbséget a zsírból bonsta le.
a zsírvesztés alapjait olvasd el :D
15/17 anonim válasza:
Túlsúlyos vagy a korodhoz és magasságodhoz képest.Csinálj kardió edzést is.
16/17 Kenzo Tenma válasza:
#14 Szerintem ő érti, hogy mi az a diéta, csak nem akar diétázni. Zsírosan viszont nem fog jól kinézni, csak egy dagadt ember lesz akin van izom is. És nem is egészséges ilyen magas testzsírszázalékkal élni.
17/17 anonim válasza:
Jó nagy hombárfejű bunkó bivaly állat lehetsz! Ismerek ilyen csávót! Nagyobb a feje meg a belei mint maga a teste, de úgy járkál mint valami terminátor!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!