94kg mellé,23%tzs az milyen 14evesen?
Figyelt kérdés
10 honapja eddzek.2017. jan. 12. 17:08
1/17 anonim válasza:
Lánynak jó. Fiúnál határeset az egészség és a túlsúly között.
2/17 A kérdező kommentje:
Akkor most koromhoz képest sok vagy keves izom van rajtam?
2017. jan. 12. 17:30
4/17 anonim válasza:
attól is függ,hogy hogyan lett ez mérve.
mert nem hiszem 200-210 centi körüli 14 éves vagy.
szóval ilyen súlynál valószínű a hibás mérés és ettől jóval magasabb a tzs.
amúgy a 23% is elég sok lenne ennyi idősen.
5/17 A kérdező kommentje:
181cm
2017. jan. 12. 19:26
6/17 Zedricht válasza:
Nekem is 20 körül van, bár én 74 kiló vagyok, de 180cm kb.
Hát szerintem sok, de az biztos, hogy izom is van rajtad bőven.
8/17 anonim válasza:
Ilyen fiatalon ekkora hájas test azt jelzi,hogy sült krumplin,cukros üdítőn,péksütin meg csokin tartanak a szüleid.Egyébként aki hasonlóan kihizlalja a kutyáját az manapság már feljelenthető állatkínzásért.Nem tudom a szülőket miért nem lehet akkor feljelenteni gyerekkínzásért,ha egy cukorbeteg hájas állatot nevelnek szegény gyerekből?
9/17 A kérdező kommentje:
Hat nagyon nem. Kimondottan magas feherje tartalmu kajakat eszem jo sokat. Tomenoveles megy mert irtal h eddzek. Nagy sulyuk sok kaja. Erös nagydaran izmos akarok lenni. Nem ilyen diszb..zi.
2017. jan. 14. 22:59
10/17 anonim válasza:
Aha,csak cukorbeteg előbb leszel,mint nagydarab izmos ha így folytatod.Eleve egy testépítő egy sportoló tömegnövelés alatt sem engedi magát 15-16% fölé.Az meg hogy így elhízva tömeget növelsz ritka nagy butaság.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!