Miert valtozott ennyi ido alatt ilyen keveset? Megeshet h nem sulyzos edzest vegzett?
Én semmit nem mondtam rólad, most ismerted be, hogy tényleg nem nézel ki sehogy. Sajnállak bátya, engem nem hatsz meg ezzel, meg, hogy 15 évesnek mondasz. :D
Elmondtam, ha valamit elérhetsz pl 1 év alatt, te pedig 3 évet szánsz rá, akkor akaratgyenge vagy és jellemtelen, mert nincs a dologhoz elég sütnivalód. Ha valamit alibiből kezdesz el, akkor inkább hagyjad a fenébe, nincs értelme 3x annyi időt pocsékolni egy dologra, amit elérsz harmad annyi idő alatt. Ha valamit nem tudsz csinálni 100%-os odaadással, akkor ne csináld. Ez jellemtelenség és szánalmas, nem tekinthető egy erős embernek szellemileg. Ha magadra veszed, sajnálom, hogy ez van, én csak leírtam a tényeket.
Ez nem motivációs duma, ezek tények.
Látod, én nem a fizikai gyengeségre gondoltam, hanem amit fejben dönt el az ember, ezt is te vetítetted ki magadra, srác.
Az én kis állításaim még mindig igazak.
KEVESET?
Nagyon is sokat változott!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!