Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Miert valtozott ennyi ido...

Miert valtozott ennyi ido alatt ilyen keveset? Megeshet h nem sulyzos edzest vegzett?

Figyelt kérdés
[link]
2017. jan. 11. 22:07
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
24%

Én semmit nem mondtam rólad, most ismerted be, hogy tényleg nem nézel ki sehogy. Sajnállak bátya, engem nem hatsz meg ezzel, meg, hogy 15 évesnek mondasz. :D

Elmondtam, ha valamit elérhetsz pl 1 év alatt, te pedig 3 évet szánsz rá, akkor akaratgyenge vagy és jellemtelen, mert nincs a dologhoz elég sütnivalód. Ha valamit alibiből kezdesz el, akkor inkább hagyjad a fenébe, nincs értelme 3x annyi időt pocsékolni egy dologra, amit elérsz harmad annyi idő alatt. Ha valamit nem tudsz csinálni 100%-os odaadással, akkor ne csináld. Ez jellemtelenség és szánalmas, nem tekinthető egy erős embernek szellemileg. Ha magadra veszed, sajnálom, hogy ez van, én csak leírtam a tényeket.

2017. jan. 11. 23:16
 12/16 anonim ***** válasza:
38%
De mondtad. Azt írtad a saját gyengeségem akarom ezzel fedezni. Nyilván eröemelő férfiként egy sportosra lefogyott kis csajjal akarom magam megerősíteni. Ne fárasszál. Akkor gondold azt, hogy nem nézzel ki sehogy vágod leszarom, azt is leszarom te, hogy nézel ki. Te meg nyomjad ezt az olcsó motivációs videókból felszedett 100%-os dumádat.
2017. jan. 11. 23:19
 13/16 anonim ***** válasza:
32%

Ez nem motivációs duma, ezek tények.

Látod, én nem a fizikai gyengeségre gondoltam, hanem amit fejben dönt el az ember, ezt is te vetítetted ki magadra, srác.

Az én kis állításaim még mindig igazak.

2017. jan. 12. 07:13
 14/16 anonim ***** válasza:
50%

KEVESET?

Nagyon is sokat változott!

2017. jan. 12. 07:25
 15/16 anonim ***** válasza:
Szerintem meg nem az az akaratgyenge aki 2 év alatt éri el amit akar 1 év helyett, hanem aki el se kezdi és sosem éri el.
2017. jan. 12. 08:26
 16/16 anonim ***** válasza:
51%
Vegyünk egy példát. Van két egyforma adottságokkal rendelkező embert.Mindkettő elérte a naturál maxát, rohadt jól néznek ki mindketten. Az egyiknek 5 év volt, a másiknak 8 év. Tényleg azt képzeled, hogy bárkit is érdekel, hogy az egyiknél 3 évvel tovább tartott? Attól nem fog szarabbul kinézni, nem lesz kisebb a teljesítmény. A végeredmény meg van ez a lényeg. Az a baj, hogy rohadt rosszindulatú vagy. Bele sem gondolsz, pl. hogy heti 6x12 óra munka mellett kicsit nehezebb fejlődni, mintha csak iskolába jársz anyu meg eltart. Ez csak egy példa volt. Élből feltételezed, hogy valaki csak azért halad lassabban mert gyenge szar ember. Ez a probléma veled és ezért mondkm, hogy olyan vagy, mint egy 15 éves hülyegyerek. Általánosítva beszélsz, nagyon magas lóról.
2017. jan. 12. 08:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!