Miert valtozott ennyi ido alatt ilyen keveset? Megeshet h nem sulyzos edzest vegzett?
2017. jan. 11. 22:07
1/16 anonim válasza:
Gyakori kérdéseken mindenki 6 hónap alatt 43as kart simán el tud érni 8% tzsvel. Sajnos nem mindenki ilyen gyors, mint a gyakori kérdések titánjai. Szóval jól nézd le ezt a lányt mert kellet neki durván 2 év,hogy ezt elérje. Nézd le rendesen.
2/16 anonim válasza:
Vannak, akik komolyan veszik azt, amit elhatároznak. Van, akiben van akaraterő, eléri az 5 hónap alatt elérhető célját 20 hét alatt, van, aki akaratgyenge és jellemtelen, az pedig eléri az 5 hónap alatt elérhető célját 2 év alatt. Ilyenek az emberek.
3/16 anonim válasza:
Szóval te ebből a képből megállapítottad, hogy ez a lány akaratgyenge és jellemtelen, mert nem annyj idő alatt érte el a célját, mint ahogy ti meg te elvárnád. Szánalmas milyen emberek osztják itt azt észt komolyan.
4/16 Kenzo Tenma válasza:
Megeshet. Meg az is, hogy egy baromi lassú diétát tolt.
5/16 A kérdező kommentje:
Egyaltalan nem nezem le.
Csak latok sok kepet ahol a lanyok kiteszik h 1 -2 ev alatt mekkora valtozasokon mentek at.... ennel a lanynal nem latok izmos feneket ..ennyi
2017. jan. 11. 22:51
6/16 anonim válasza:
Nézzél már rá, mennyit fejlődött. Ehhez neked kellene ennyi idő, mint amennyi neki kellett? Ha valamit elérhetek negyed annyi idő alatt, mint amennyit rászánok, akkor az bizony akaratgyengeség, lehet leponzotni, saját magadnak ismered be, hogy az vagy, mert így van, ahogy mondom.
7/16 anonim válasza:
Nyilván, hát kizárólag az akaratgyengeség lehet mint feléppő tényező. Mindenki ilyen névtelen nagyszájú senkiknek kell hogy megfeleljen az élétben mint te. Ez is egyértelmű.
8/16 anonim válasza:
Ki mondta, hogy nekem feleljen meg bárki, te szerencsétlen? Nézzél már rá, ne a saját gyengeségedet próbáld magyarázni ezzel a csajjal, aki egy max fél év alatt elérhető alakot összeszedett évek alatt. Szégyen az ilyen, ennyire semmi akaratom nem lenne lelőném magam. Ha valamibe belekezdek, azt akkor 100%-on csinálom, nem a kifogásokat keresem és szenvedek vele évekig. Szánalom, 0 ember az ilyen.
9/16 A kérdező kommentje:
En mar nem ertlek titeket.
2017. jan. 11. 23:08
10/16 anonim válasza:
Én csak egy pattogó komplexusos hülyegyereket látok benned akinek kényszere van hogy leugasson mást mert az lassabban érte el amit elérhetett volna hamarabb is. De ki a fszt érdekel ez komolyan. Csak azért mert én nem úgy gondolkodom, mint egy hülye 15 éves automatikusan feltétezed hogy rossz formában vagyok. Megint csak egy szorongó hülyegyerek logikai tévedése.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!