Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Ez az edzésterv elmegy néhány...

Ez az edzésterv elmegy néhány hónapon át?

Figyelt kérdés

Tudom, hogy nem ideális sorozatban egymást követő napokon edzeni, de most mégis erre kényszerülnék.

Munkarendem jövő hónap elejétől előreláthatólag nyár elejéig úgy lesz, hogy SZe: 8-12 CS: 8-20 P: 8-20 SZ: 8-20, vasárnap, hétfő, kedd szabadnap

A tervem egy hagyományos négy napos osztott edzésterv, amiket értelemszerűen vasárnap, hétfőn, kedden, és szerda délután kiviteleznék. Az sajnos szóba sem jöhet, hogy a tizenkét órás napokon munka előtt vagy után edzem, mivel amellett, hogy hulla leszek, a termek nyitvatartását és a tömegközlekedésem (kb egy órát vesz igénybe a munkábajárás) szinte lehetetlen összehangolni.

Az így járható, hogy négy napig folyamatosan terhelem az izmokat, és utána három pihenőnap jön? Vagy érdemesebb lenne egy két-, vagy háromnapos felosztást követnem?

2017. jan. 8. 21:05
 1/3 anonim ***** válasza:
Nekem sok lenne 4 nap egymás után. Nem tudom,mit dolgozol,de az idegrendszernek is pihenni kell.
2017. jan. 8. 22:30
 2/3 anonim ***** válasza:
Megszokás és terhelés kérdése, én nem bírok ki napot testedzés nélkül, de a hétből csak 3 napon van súlyzós edzés...
2017. jan. 9. 06:34
 3/3 anonim ***** válasza:

Háromnapos felosztást kövess!

Például;

Vasárnap: Hát, mell

Kedd: Láb

Szerda: Váll, kar

vagy;

Vasárnap: Hát, váll

Kedd: Láb

Szerda: Mell, kar

2017. jan. 9. 09:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!