Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Mennyire normális, hogy télen...

Mennyire normális, hogy télen visszaesek az edzésben?

Figyelt kérdés

Saját testsúlyos gyakorlatokat csinálok (fekvőtámasz, húzódzkodás) és december-január hónapokban valahogy nem megy az edzés úgy ahogy kéne. A nagyobbik baj az, hogy minimális gyengülést is tapasztalok.

Mennyire normális ez, és kb. mennyi idő míg visszatér az erőm?

2017. jan. 5. 18:52
 1/7 anonim ***** válasza:
Most énis 10 fekvőnél meghalok(költői túlzás:D), máskor meg az 50-100is
2017. jan. 5. 18:54
 2/7 anonim ***** válasza:
Semennyire. Max ha kint edzel nem melegedsz be rendesen,nincs kedved.
2017. jan. 5. 18:58
 3/7 anonim ***** válasza:
hát szilveszter utan en is picit vissza szoktam esni... :D
2017. jan. 5. 19:04
 4/7 anonim ***** válasza:
Én Karácsony hetét kihagytam. Szilveszteri héten ment a saját súlyos edzés. De most szenvedek a húzódzkodással. Valószínű hogy keveset eszem megint és azért gyengülök. Lehet nálad is ez van, vagy nem pihensz eleget.
2017. jan. 5. 21:58
 5/7 anonim ***** válasza:
Jókat írtak fentebb! Még az is hozzájárulhat, hogy nem melegítesz be alaposan. Hideg van kint, az ízületeidnek is több idő, míg kellően átmelegednek. Én mínusz fokokban többet melegítek és minden sorozat előtt megy egy kisebb súllyal.
2017. jan. 6. 08:46
 6/7 anonim ***** válasza:
Decemberben mindenki ünnepel, jön-megy, összevissza kajál, nincs meg a rendszer. Szóval szerintem teljesen normális. Nálam is elég vacakul indult az év első 1-2 edzése.
2017. jan. 6. 12:39
 7/7 anonim ***** válasza:
6. én mindig összevisza eszek, pl ha nem vagyok éhes nem eszek xd
2017. jan. 6. 13:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!