175 cm,51 kg.18/f mennyire normális? :D
Régen voltam még orvosnál, akkor 172,5 cm és 52 kg voltam. Akkor azt mondta az orvos, hogy normális.
Mennyinek kéne lennem?
65-70kg 12-18% testzsirral az egy normál alkat
ha meg testépitést nézzük akkor a natural határ kb 80kg lehet nálad, 12-15% testzsirral
18 éves fiúknál 176 cm az átlag.
Ehhez a magassághoz vannak vonatkoztatot súlyadatok:
67 kg - országos átlag
52-76 kg megfelelő
52 kg alatt - alultáplált
76 kg felett - túlsúlyos
97 kg felett - elhízott
Ezekből a számokból a 175-ödhöz levonhatsz kb. 1 kilót,
ami azt jelenti, hogy az 51 kiló normális, de azért már határeset. Ebben még semmi beteges nincs, csak hát genetikailag ilyen alkat vagy, nyugi, mások is vannak ilyenek. Mondhatnám, hogy tessék hízni, de tudom, elég lehetetlen az számodra, főleg ebben a fiatal korban. Később már esélyesebb. Akkor sem fogsz hájasan elhízni, de izmosodni van esélyed. Csak sajnos neked kétszer kitartóbban kell majd érte dolgozni. De nem lehetetlen, és akkor a következő évtizedben egy 20 kilót felszedhetsz, örülni fogsz neki.
Miért kéne kétszer kitartóbban dolgoznia? Lehet, hogy tök normális alapból, sőt, lehet, hogy hízékony és/vagy izmosodni is gyorsan tud, csak túl keveset eszik.
Ahogy valaki hízhat átkozottul nehezen s lehet kövér egyszerre, több évtizedes kitartó zabálás csodákra képes.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!