Normális ez a mélypont? Veletek megesett már?
Másfél éve bohóckodok, 1 éve edzek komolyabban. Sosem volt probléma a motivációval, minden társaságban én voltam a legvékonyabb. Mára ez szerencsére már átalakult és sikerült egy olyan izomzatot felépítenem,amit 1-2 éve nem is gondoltam volna.
2-3 hónapja az edzőtársam elutazott, nagyjából ott kezdődött az egész hanyatlás. Közrejátszik az is, hogy munka, tanulás és egyéb hobbik mellett nehéz mindig 100%-ot nyújtani. Az edzések száma sem igazán jön össze mindig, de ami jobban aggaszt, az a kaja.
Mivel még nem egyedül élek és nincs teljes keresetem, ezért mindig is alap dolgokat kajáltam, ami a legolcsóbb(csirke rizs tojás túró zabpehely néha tonhal és plusz tápkiegek.)
Az utolsó hónapokban viszont gyakorlatilag megutáltam a fent említett élelmiszereket. A tojás és a csirke amióta az eszem tudom a kedvenc kajám volt, most pedig ha rá gondolok a hányinger kerülget..és nem is az elkészítés, hanem maga az evés a gond. Ugyanez van a fehérje turmixokkal is. Régen miattuk vártam az edzés végét, most pedig szinte teher, akármilyen ízben van.
Emellett elkezdtem olyan kajákat kívánni, amik az utóbbi 1 évben ritkábban voltak, mert nem igazán tömegnövelő étrendbe való(még az édesség is ide tartozik)
Nagyon mélyponton érzem magam, imádtam az egész életmódot az edzéseket mindent.
Lehet hogy közrejátszik, az hogy 2-3 hónapja egyedül kell edzenem?
Veletek fordult már elő ilyen szitu? Hogy jöttetek fel a 'gödörből'?
Nem tudom, neked mi az édesség, de egy piskótatorta elég jó, tele van tojással... S nem kötelező vastag zsíros krémet kenni rá, én is ritkán teszem azt szálkásításkor.
Annyi mindent ehetsz. Az én étrendem elég alaposan korlátozott alapanyagok terén s még így is válogathatok, mit eszem. Szinte mindent tojásból készítek, s ha nincs hozzá kedvem így, használom úgy. S azért túlélnék egy hetet tojás nélkül is...
Zabból és fehérjeporból is lehet sütit sütni, amiben alig van egyéb.
Tudom, milyen az, amikor évekre kizársz ételeket, majd visszajön a vágy az olykori fogyasztására. A sült krumplival vagyok így, pedig az határozottan akadályoz a céljaimban, hiába nem tartom alapvetően rossz ételnek. Néha egy keveset azért lehet enni. De nem történik semmi, ha mégsem, sok jó étel van. Próbálkozz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!