Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Normális ez a mélypont?...

Normális ez a mélypont? Veletek megesett már?

Figyelt kérdés

Másfél éve bohóckodok, 1 éve edzek komolyabban. Sosem volt probléma a motivációval, minden társaságban én voltam a legvékonyabb. Mára ez szerencsére már átalakult és sikerült egy olyan izomzatot felépítenem,amit 1-2 éve nem is gondoltam volna.

2-3 hónapja az edzőtársam elutazott, nagyjából ott kezdődött az egész hanyatlás. Közrejátszik az is, hogy munka, tanulás és egyéb hobbik mellett nehéz mindig 100%-ot nyújtani. Az edzések száma sem igazán jön össze mindig, de ami jobban aggaszt, az a kaja.

Mivel még nem egyedül élek és nincs teljes keresetem, ezért mindig is alap dolgokat kajáltam, ami a legolcsóbb(csirke rizs tojás túró zabpehely néha tonhal és plusz tápkiegek.)

Az utolsó hónapokban viszont gyakorlatilag megutáltam a fent említett élelmiszereket. A tojás és a csirke amióta az eszem tudom a kedvenc kajám volt, most pedig ha rá gondolok a hányinger kerülget..és nem is az elkészítés, hanem maga az evés a gond. Ugyanez van a fehérje turmixokkal is. Régen miattuk vártam az edzés végét, most pedig szinte teher, akármilyen ízben van.

Emellett elkezdtem olyan kajákat kívánni, amik az utóbbi 1 évben ritkábban voltak, mert nem igazán tömegnövelő étrendbe való(még az édesség is ide tartozik)

Nagyon mélyponton érzem magam, imádtam az egész életmódot az edzéseket mindent.

Lehet hogy közrejátszik, az hogy 2-3 hónapja egyedül kell edzenem?

Veletek fordult már elő ilyen szitu? Hogy jöttetek fel a 'gödörből'?

2016. dec. 6. 16:36
1 2
 1/13 A kérdező kommentje:
Hozzá kell tegyem, sosem sportként vagy versenyszerűen érdekelt a testépítés, szimplán csak úgy érzem kialudt bennem az a tűz, ami szükséges a fejlődéshez...
2016. dec. 6. 16:38
 2/13 anonim ***** válasza:
Szerintem túldramatizálod a kajálást, meg hogy néha kimarad egy-egy edzés. Semmi bajod nem lesz ha eszel sültkrumplit, pizzát, hamgurgert stb. Ne görcsölj rá az egészre, elvégre azért csinálod mert szereted és nem azért mert muszáj.
2016. dec. 6. 16:51
 3/13 anonim ***** válasza:
Ezért hülyeség hobbi szinten a kaját ennyire aszkéta módon beszűkíteni. A makrók stimmeljenek az a lényeg. Edzés szempontjából pedig próbálj ki, valami teljesen más edzésmódszert, pl. ha tipikus body builderes edzést végeztél eddig, picit mozdulj el az erőedzés irányába. 1-2 hét pihenés se rossz ötlet, ha már hosszú idelye nem volt edzésmentes időszakod.
2016. dec. 6. 16:52
 4/13 anonim ***** válasza:
Nyugodtan egyél mást néha.
2016. dec. 6. 16:54
 5/13 Lazy Lover ***** válasza:
volt igen! kicsit pihentettem a dolgot utána új erővel kezdtem a dolgot . de még mindig nem kötelező csirke rizst enni van 1000 más étel is
2016. dec. 6. 18:04
 6/13 A kérdező kommentje:
Koszi a valaszokat!:)
2016. dec. 6. 18:10
 7/13 anonim ***** válasza:
100%

Nem tudom, neked mi az édesség, de egy piskótatorta elég jó, tele van tojással... S nem kötelező vastag zsíros krémet kenni rá, én is ritkán teszem azt szálkásításkor.

Annyi mindent ehetsz. Az én étrendem elég alaposan korlátozott alapanyagok terén s még így is válogathatok, mit eszem. Szinte mindent tojásból készítek, s ha nincs hozzá kedvem így, használom úgy. S azért túlélnék egy hetet tojás nélkül is...

Zabból és fehérjeporból is lehet sütit sütni, amiben alig van egyéb.

Tudom, milyen az, amikor évekre kizársz ételeket, majd visszajön a vágy az olykori fogyasztására. A sült krumplival vagyok így, pedig az határozottan akadályoz a céljaimban, hiába nem tartom alapvetően rossz ételnek. Néha egy keveset azért lehet enni. De nem történik semmi, ha mégsem, sok jó étel van. Próbálkozz.

2016. dec. 6. 18:34
 8/13 anonim ***** válasza:
nekem az edzésnél még nem volt hanyatlás, viszont egy dolgot nagyon megutáltam, az a tojás, 2 hónapja rá se bírok nézni, ott romlik meg a hútőben, pedig korábban minden reggelire azt ettem.
2016. dec. 6. 21:16
 9/13 anonim ***** válasza:
100%
Volt mar ilyen. Tobbszor is. Az okokat most nem irom le. Hagyj ki 1-2 het edzest es utana kezdj el egy uj edzestervet. Addig a kajat se eroltesd annyira. Edd azt ami jol esik. Hidd el utana mar tukon fogsz ulni hogy vegre eljuss a terembe. Nekem mindig segitett.
2016. dec. 6. 22:01
 10/13 anonim ***** válasza:
Volt. Lementem, vállból nyomással kezdtem. beletoltam 2 ismétlést. Letettem, mondtam a többieknek, hogy neked ennyi elég volt, majd jövök. 3 hétig nem edzettem, aztán újrakezdtem.
2016. dec. 6. 22:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!