Otthoni edzés mélypont, hogy jutottatok túl rajta?
a lányom születése után nem sokkal elkezdtem keményen edzeni, meg is lett az eredménye, fél évre rá már visszatért teljesen a régi alakom, sőt utána egyre jobban fejlődtem, izmosodtam, testzsír 15% stb. A nagy cél a nyaralásra "vállalható" külső volt, ezt maximálisan teljesítettem.
Most viszont hazajöttünk és kifújtam.
Semmi kedvem edzeni, két hete egy súlyt nem emeltem meg, az étrenddel sose volt bajom, nagyon egészségesen étkezem évek óta, mondjuk nincs is túlsúlyom most se, csak hát ha nem edzek, lötyögősödöm, testzsír megy fel, 21%. Nem katasztrófa, de tudom, hogy nem lenne hájaskás a hasam, ha edzenék, nyomnám változatlanul a p90xet vagy az insanityt.
Volt már ilyen mélypontotok? Hogy jutottatok túl rajta? Nincs ami motiváljon, lusta lettem, meleg van, lenyom az idő is, egyszerűen semmi kedvem az egészhez
a p90x egy 90, az insanity egy 60 napos edzéssorozat, ahol fix bontásban heti 6x edzel, ebből egy az jóga, a többi napon pedig a beled kiköpöd, annyira hajtós és megeröltető edzéseket kell csinálnod.
p90x-nél egyik nap kardio, másik nap pedig valamelyik testrészt pl karok, mellkas, hát, láb, has, törzy stb edzed meg nagyon alaposan, aztán a másnap megint kardio.
Insanity extremitását úgy jellemezném, hogy kb 40 percen keresztül folyamatosan négyütemű fekvőtámaszozol. (felugrás, le guggolásba, hátraugrás fekvőtámaszba, nyomsz mondjuk 4 fekvőtámaszt és visszaugrasz guggolásba, majd onnan egy nagy felugrás...és ez végtelenítve.) Általában az ember már 10 perc után is kész van, hát még 30-nál. Persze közben mást is csinálnak, meg van pici pihenő is, de ilyen jellegű az egész. Gyilkos. :))
De hihetetlenül látványos az eredmény mindkettőnél, a p90x inkább erősít, az insanity meg fogyaszt és állóképességet javít.
Nézz before-after képeket a guglival, ott vannak aztán eredmények..:D
Tökre szeretem csinálni, csak most nem tudom rávenni magam az egészre
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!