Heti hány edzés?
Sziasztok!
Végre helyrejött a vállficamom után a vállam és belevethetem magam az edzésbe.
A mezomorfok között is úgy gondolom, hogy kiemelkedően jó genetikám van, szóval bízom abban, hogy júliusig sikerülne +10kg izmot felszedni...
A tömegelős kajámat sikerült kiszámolni, valamint az edzés utáni dextrozt és fehérjét is beszereztem..
2 hónapig teljes testes edzést szeretnék nyomni (ezzel kímélve még a vállamat is, edzésként max 2 vállgyakorlattal amíg meg nem szokja a terhelést( mondjuk vállból nyomást és oldal emelést))
Az lenne a kérdésem, hogy heti hányszor menjen a teljes testes?? Én megmondom őszintén 5 re gondoltam, mert szerintem az első pár héten tudna olyan gyorsan regenerálódni a szervezetem...(komoly sportolói múlt)
És majd az osztottnál menni a heti 3-4...
Mi a véleményetek? A heti 5 sok??
teljes tested nem tudsz 5ször edzeni, mert minden násnap pihinek kell lennie, teljes testhez heti 3 nap a jó, osztotthoz való pont a 4-5 nap
10kg izmot 6hónap alatt nem fogsz felszedni, kb a felét inkább, ha feljön 10kg akkor az zsir,viz lesz félig
és legalább 1-2 évig érdemes teljes testezni nem csak 2 hónapig, ha már az idegrendszered teljesen hozzászokott(jó másfél év) akkor utána mehet osztottan
edzés utáni cuccok sem kellenek, ugyanúgy ehetsz napi 3 étkezésben, nem kell bekajálni a sok marketinget
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!