Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Heti hány edzés?

Heti hány edzés?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Végre helyrejött a vállficamom után a vállam és belevethetem magam az edzésbe.

A mezomorfok között is úgy gondolom, hogy kiemelkedően jó genetikám van, szóval bízom abban, hogy júliusig sikerülne +10kg izmot felszedni...

A tömegelős kajámat sikerült kiszámolni, valamint az edzés utáni dextrozt és fehérjét is beszereztem..

2 hónapig teljes testes edzést szeretnék nyomni (ezzel kímélve még a vállamat is, edzésként max 2 vállgyakorlattal amíg meg nem szokja a terhelést( mondjuk vállból nyomást és oldal emelést))

Az lenne a kérdésem, hogy heti hányszor menjen a teljes testes?? Én megmondom őszintén 5 re gondoltam, mert szerintem az első pár héten tudna olyan gyorsan regenerálódni a szervezetem...(komoly sportolói múlt)

És majd az osztottnál menni a heti 3-4...

Mi a véleményetek? A heti 5 sok??

#edzés #heti szám #adjadnekifogdmegfogdmeggazsi
2017. jan. 4. 13:54
 1/4 anonim ***** válasza:

teljes tested nem tudsz 5ször edzeni, mert minden násnap pihinek kell lennie, teljes testhez heti 3 nap a jó, osztotthoz való pont a 4-5 nap

10kg izmot 6hónap alatt nem fogsz felszedni, kb a felét inkább, ha feljön 10kg akkor az zsir,viz lesz félig

és legalább 1-2 évig érdemes teljes testezni nem csak 2 hónapig, ha már az idegrendszered teljesen hozzászokott(jó másfél év) akkor utána mehet osztottan

edzés utáni cuccok sem kellenek, ugyanúgy ehetsz napi 3 étkezésben, nem kell bekajálni a sok marketinget

2017. jan. 4. 14:03
 2/4 anonim ***** válasza:
bocsi a sok elirásért:') első
2017. jan. 4. 14:04
 3/4 anonim ***** válasza:
Heti 5 sok. Nem kell másfél évet várni az osztottra.
2017. jan. 4. 14:41
 4/4 anonim ***** válasza:
Heti három menjen és nem kell két vállgyakorlat, elég egy nyomás.
2017. jan. 5. 07:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!