Mit tegyek, ha ropog a vállam (ez sokszor) és a térdem (ez néha)?
Figyelt kérdés
Nem komoly,csak idegesít.Nyújtok és melegítek rendesen meg kenegetem magam Flexagillel.Valami tanács?2016. dec. 23. 23:48
1/7 anonim válasza:
Melyik gyakorlatnál vagy amúgy is?
2/7 anonim válasza:
Mennyi idős vagy?
Vedd figyelmeztető jelzésnek, nincs elegendő kenőanyag az ízületeidben.
3/7 anonim válasza:
mozogj többet am nekem minden csontom ropog sok kolát iszom
4/7 A kérdező kommentje:
15 vagyok.Nem gyakorlatoknál fáj,hanem amikor simán csak körzök egyet a vállammal.Jól melegítek be és le is nyújtok rendesen.
2016. dec. 24. 07:55
5/7 A kérdező kommentje:
Minden gyakorlat előtt csinálok legalább 2 bemelegítő szériát,kb.6-10 ismétlésszámokkal dolgozok.
2016. dec. 24. 08:07
6/7 A kérdező kommentje:
És még annyi,hogy csak a bal vállam ropog nagyon,a jobb szinte soha.Ballábas és jobbkezes vagyok.Ízületvédőt szerintem nem tudok venni,szüleim miatt-_-(nem részletezem most).Ezért kéne segítsetek,nagyon köszönöm.
2016. dec. 24. 08:15
7/7 anonim válasza:
Nekem 2x volt, hogy gyakorlattól elcsesződött a vállam. Egyszer tolódzkodásnál túl szélesen fogtam és ki akart ugrani a vállam, a másik amikor a vállból nyomást csináltam túl vízszintesen tartottam az egykezeseket. Most már egy kicsit beljebb fordítom a csuklómat így nem bántja az ízületet.
Szóval lehet, hogy valamikor csináltál egy gyakorlatot, ami nem tetszett neki és azóta nem regenerálódott.
Egy gyógytornász vagy sportorvos meg tudná mondani.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!