31 hetes kismamik, nektek vannak izületi fájdalmaitok? Csípőben a két forgó, annyira tud fájni sokszor, hogy nem birok rajta feküdni. Vagy a vállam, farokcsontom stb sorolhatnám!
Figyelt kérdés
2012. okt. 13. 16:00
1/3 anonim válasza:
Bizony vannak, hát a baba súlya miatt ez elvileg normális. Sajnos. Majd ez csak szülés után lesz jobb. Én se tudok se feküdni, se megmozdulni ha egy helyben vagyok egy ideig.
2/3 anonim válasza:
Ahogy mondod...nekem is a csípőm,a hátam...Sem feküdni,sem járni nem tudok.Mondtam is a férjemnek,hogy lassan mozgáskorlátozottnak érzem magam...Tágul a medence,változik a tartás...ezek normális dolgok.
3/3 anonim válasza:
Nekem még a csuklóm is iszonyatosan fáj már lassan egy hónapja ..:/
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!