Robi kapálógépem melegen mindig nehezen indul, sokszor már fáj a vállam, annyit kell rángatni. Miért nem akar melegen indulni?
Figyelt kérdés
2010. márc. 6. 14:23
2/4 anonim válasza:
Eltartott egy ideig, mire leesett, de kurvа jó :D:D:D:D:D
3/4 anonim válasza:
Szerintem a kora miatt! Nekem 2 évtizedes TOMAS/2ütemű/-m van,ugyanez a gond.Ma dolgozta vele ősz óta először.Pöccre indul.De melegen....!Én évek óta úgy csinálom,hogy ha le akarok állni,előtte elzárom a benzincsapot,hagyom,hogy leálljon.Utána pár perc mulva is könnyen indul,még nyári melegben is!Vásárba mondta egy szaki,hogy forgattyúsházon keresztül elősűrít,vagy mi,meg hogy kopott,de nem értettem.
4/4 anonim válasza:
Előző.Ja !Macerás,de az is segít,ha kiveszed a gyertyát,és 3-4 húzással átlevegőzteted...Vagy :kisgépjavító !
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!