Szerintetek ezért meg lehetne rángatni a szolgáltatót?
2011. aug. 27. 22:58
1/12 anonim válasza:
az komoly.egyébként csak azért írok,mert érdekel a többiek véleménye.
egyébként én panaszolnék elősször.
2/12 A kérdező kommentje:
Miért?
2011. aug. 27. 23:14
3/12 anonim válasza:
Bejelentetted? Mit mondanak az okról?
4/12 A kérdező kommentje:
Igen,minden rendben,sehol egy csőtörés,valószínűleg elavult a vízvezetékrendszer.
2011. aug. 27. 23:26
5/12 anonim válasza:
Hát ez nem víz, hanem trágyalé :). Ezért nem kérhetnek pénzt elvileg... de hát ez nem Amerika. Mindenesetre ne hagyd annyiban semmiképp.
6/12 A kérdező kommentje:
Már beszéltem az ANTSZ-szel,hogy vegyenek mintát,de mocsok drága.
2011. aug. 27. 23:33
7/12 anonim válasza:
Ha a szolgáltató bebizonyítja, hogy az órádig megfelelő minőséget ad, onnantól neked kell megoldani.
8/12 A kérdező kommentje:
4 éve lakunk itt,akkor kötöttünk rá a vízhálózatra,zsír uj a rendszer,ami az óra után van. És én vagyok az asszony.:/
2011. aug. 28. 10:33
9/12 anonim válasza:
ez tök jó. ebben már lehet dagonyázni. vigyázz, nehogy felárat számoljon fel a szolgáltató a jelentős mennyiségű plusz ásványi anyagok miatt, valamint a szennyvízdíjba is belekalkulálhatják a nagyobb mértékű csatornaszennyezés díját...
én megmondom neked őszintén, kihívnám a szolgáltató embereit, nézzék meg mi folyik a csapból, és lehet meg is itatnám velük ezt a mocskot.
10/12 anonim válasza:
én vagyok az asszon ÁÁÁÁÁÁÁÁÁ ez mekkora :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!