Kezdőoldal » Politika » Rendőrség » Jöttem a munkából este és...

Jöttem a munkából este és elkezdtek rángatni. Vajon mit akartak?

Figyelt kérdés
Hárman rángattak egy forgalmas úton Budán. A mellékutcában kertesházak vannak. A mellékutca fele akartak elvonszolni. Azt mondták, hogy te velünk jössz és sértő szavakat használtak. Nem tudtak berángatni az utcába és sértő szavakat használtak. Nem tudtak berángatni az utcába mert nem hagytam magamat. Szerintetek mkit akartak töllem? Volt e rá példa, hogy ilyenkor mit akarnak? Bünözők?
2010. jún. 5. 19:56
1 2 3 4
 1/33 A kérdező kommentje:
Bocsánat. Egy kicsit rosszul fogalmaztam. Elszerkesztettem de a lényeg az érthető.
2010. jún. 5. 19:58
 2/33 anonim ***** válasza:
100%
Kirámolni,megkéselni. Szerinted mit akartak?
2010. jún. 5. 20:00
 3/33 anonim ***** válasza:
100%

Életveszélyes ez a fogalmazás, ha nem javítottad volna magad némileg, azt hinném, szefó vagy :D

Nem tudom, mit akarhattak, de ez nagyban attól függ, kik lehettek.

2010. jún. 5. 20:01
 4/33 A kérdező kommentje:
2 műszakban dolgozom. Már átkértem magamat délelöttre.
2010. jún. 5. 20:01
 5/33 anonim ***** válasza:
75%
Menj be a rendőrségre, jelentsd, mert ha téged nem bírtak kirámolni, akkor kirámoltak mást. Ha mást kirámoltak, az biztos jelentette, így segíthetnéd a sünök munkáját.
2010. jún. 5. 20:02
 6/33 A kérdező kommentje:
Talán azért a mellékutcába akartak berángatni mert ott kevesen látják a büncselekményt.
2010. jún. 5. 20:04
 7/33 anonim ***** válasza:
67%

cigányok.

én meg szoktam harapni őket, mert másként nem lehet őket elijeszteni. (...utána kemény szájvíz koktél)

de nemcsak Óbudán szenvedtek tőlük, hanem mi Józsefvárosban is...

2010. jún. 5. 20:08
 8/33 anonim ***** válasza:
100%
Akkor is be kellene menned bejelenteni,személyleírást adni. Mi van ha meg akartak késelni? Ma már ez dívik. Bemész, elmondod mi történt, és kész. Legalább tudjanak róluk a sünök.
2010. jún. 5. 20:12
 9/33 anonim ***** válasza:
94%
Legközelebb már olyan kérdést teszel fel itt, hogy:" Egy kés áll ki a hátamból. Hogy lehet eltávolítani úgy, hogy ne vérezzek el?..."
2010. jún. 5. 20:14
 10/33 A kérdező kommentje:
Személyleírást sem tudtam volna adni sajnos mert nagyon rossz az arcmemóriám. Megusszák mert nem ismerem fel őket többet. Csak kiváncsi voltam, hogy volt e rá precedens, hogy ilyenkor mit akarnak. Hátha egy rendőr olvassa.
2010. jún. 5. 20:16
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!