Jöttem a munkából este és elkezdtek rángatni. Vajon mit akartak?
Figyelt kérdés
Hárman rángattak egy forgalmas úton Budán. A mellékutcában kertesházak vannak. A mellékutca fele akartak elvonszolni. Azt mondták, hogy te velünk jössz és sértő szavakat használtak. Nem tudtak berángatni az utcába és sértő szavakat használtak. Nem tudtak berángatni az utcába mert nem hagytam magamat. Szerintetek mkit akartak töllem? Volt e rá példa, hogy ilyenkor mit akarnak? Bünözők?2010. jún. 5. 19:56
11/33 anonim válasza:
Vagy: "Az éjjel meglincseltek a cigányok. Lehet, hogy ellenszenves vagyok nekik? Miért tehették?"
khm ;D
12/33 anonim válasza:
Roma származásúak voltak az elkövetök?
13/33 A kérdező kommentje:
A rángatás csak szabálysértés nem? Becsületsértés Btk. 180
2010. jún. 5. 20:37
14/33 anonim válasza:
Az, de a "te velunk jossz"-el minimum "emberrablas"... Csak mondom. Szoval, ki akartak rabolni, tiszta sor. Mi a kerdes?
15/33 A kérdező kommentje:
Ezek nem romák voltak. Legalábbis ránézésre nem.
2010. jún. 5. 20:39
16/33 anonim válasza:
20:17
már kiírtam a kérdésedet XD
17/33 A kérdező kommentje:
Az volt a kérdésem, hogy volt e rá példa ilyenkor mit akarnak? Hátha megtörtént valakivel hasonló dolog.
2010. jún. 5. 20:45
18/33 anonim válasza:
ma 20:08 üzenem hogy velem megeset hogy fényes nappal Budapest közepén a ligetben nekem jött 2 drogos magyar gyerek.
Szerencsére nem voltam egyedül de idegileg kikészültem és nem mentem a rendőrségre, ha felismernéd öket tégy feljelentést, ha nem örülj hogy nem történt nagyobb baj és sötédben ne járkálj egyedűl és szerez be egy gázsprét.
19/33 anonim válasza:
20/33 A kérdező kommentje:
Veszek egy spray-t.
2010. jún. 5. 20:55
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!