Kezdőoldal » Politika » Rendőrség » Jöttem a munkából este és...

Jöttem a munkából este és elkezdtek rángatni. Vajon mit akartak?

Figyelt kérdés
Hárman rángattak egy forgalmas úton Budán. A mellékutcában kertesházak vannak. A mellékutca fele akartak elvonszolni. Azt mondták, hogy te velünk jössz és sértő szavakat használtak. Nem tudtak berángatni az utcába és sértő szavakat használtak. Nem tudtak berángatni az utcába mert nem hagytam magamat. Szerintetek mkit akartak töllem? Volt e rá példa, hogy ilyenkor mit akarnak? Bünözők?
2010. jún. 5. 19:56
1 2 3 4
 31/33 anonim ***** válasza:
Lehetett akármi.Megkéselni,kirabolni,szervkereskedők.VAgy csak simán bűnözők akik nem bírnak megülni a fenekükön és valakit csesztetni kell.Hát ez a helyzet nálunk.Bemehetsz a rendőrségre de ha személyleírást sem tudsz adni nem sokra mennek veled.Esetleg ahol megtámadtak éjszaka többet járőröznek.Bár amennyi pénz van benzinre szánalmas...
2010. jún. 6. 14:49
 32/33 anonim ***** válasza:

Na ha ezt nem tudod akkor van egy tippem hogy mit akarhattak : Biztos azt hitték h a hímtagjuk vagy, azért rángattak :D

Ha tényleg nem tudod akkor asszem igazuk volt :D bocs! amugy nagyon helyes h nem hagytad magad!

2010. jún. 6. 15:15
 33/33 anonim ***** válasza:
Ez egy klasszikus rablás lett volna. Mindenképp be kell menned feljelentést tenni! A BTK-ba való "ütköztetés" nem a te dolgod, hanem majd a rendőröké. A lényeg, hogy ez egy "jelzés" a rendőröknek is, hogy ott, akkor történt egy ilyen. Minél több ilyen jelzés érkezik, annál valószínűbb, hogy sikerül kihalászni az ilyen férgeket. Ezért fontos.
2010. jún. 10. 20:53
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!