Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Zab, tömegnövelő, vagy MRP?...

Zab, tömegnövelő, vagy MRP? (Bővebben lent)

Figyelt kérdés

Napközbeni étkezés helyettesítésre melyik a jobb választás?

Őrölt zab + tejsavó izolátum

(Pl.: Myprotein instant oats)

Hagyományos tömegnövelő

Vagy valamilyen MRP?

Megindokolnátok? Köszi!

2016. dec. 23. 10:52
 1/5 anonim ***** válasza:
Zab+tejsavó.A tömegnövelők drága,cukros sz@rok,pénzkidobás,az MRP szintén nem olcsó.
2016. dec. 23. 11:11
 2/5 anonim ***** válasza:
Egyél akkor amikor tudsz, nem kell étkezéseket helyettesítgetni egyhangú szarokkal.
2016. dec. 23. 11:17
 3/5 A kérdező kommentje:
Gondoltam hogy valaki bele fog kötni, és konkrét válasz helyett azt fogja írni hogy egyek rendesen. Nem tudok munkahelyen rendes kaját enni, nincs rá egyszerűen időm. Mire előveszem, megmelegítem, letelik a szünetem. Az elsőnek kössz a választ!
2016. dec. 23. 12:40
 4/5 anonim ***** válasza:

Akkor ne egyél a munkahelyeden... ennyi...

Időszakos böjttel is lehet tömegelni... de az, hogy rágás nélkül nyál nélkül nyelsz le keményítő tartalmú dolgokat, mégha kevés is bennük az, pl zab... az hosszútávon kicsinálja a beleidet.

2016. dec. 23. 12:44
 5/5 A kérdező kommentje:
Nem tudom, ezzel vitatkoznék. Egyrészt ha nem eszek, akkor kb mozdulni se bírok bent, mivel nehéz fizikai munka. Másrészt mióta sok zabot "eszek", azóta pont hogy "jobbak a beleim". Valószínűleg a sok rost miatt...
2016. dec. 23. 13:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!