17 éves vagyok,178cm,61kg. Sehogyse tudok hízni akármit eszek, edzettem is sokáig de csak szálkásodtam. Valaki linkel nekem megfelelő tömegnövelőt, konkrétán hízásra?
Ha még egyszer meglátom azt a szót,hogy "tömegnövelő",eldobom az agyam.
Na mindegy,először is,honnan tudod,hogy sokat eszel?Mennyit?Számoltad?Akkor honnan veszed,hogy eleget ettél?
A másik meg,hogy nincs szálkásító edzés,de ha te edzettél és szálkásodtál,ez is mutatja,hogy kevés volt a kaja.
Simán belinkelném a csirkét,rizset,tésztát,almát,banánt,mogyorót,mandulát,csak sajnos nem tudom,melyik áruház oldaláról:/.Mert neked nem cukros,túlárazott sz@r kell,hanem rendes étrend,kemény edzés,sok pihenés.KAJÁT SZÁMOLD KI!Sajnos csak így lehet fejlődni,de meglátod,hamar belejössz.
Értékek:fehérje 1,5-2g/testsúlykilogramm
Szénhidrát:kezd 5g/tskg-ról,havi 1kg jöjjön fel
Zsír:minimum 1g/tskg
Ezeket az értékeket naponta be kell vidd.Fehérje kb.100g,zsír 70g,ch 320ról kezd.
#1-es... Nem értem mi a bajod ? Tömegnövelő benne is van a nevébe tömeget NÖVEL.
Reggel: https://www.youtube.com/watch?v=Nmg4JYmksjc
Edzés után: https://www.youtube.com/watch?v=5NrrIfoKc0E
Este mindekettőből 1-1 . Napközbe kéne még 1 jumbo (250g).
Azt mondhatod, hogy nem tudsz eleget enni, de azt ne mondd, hogy a tested nem hajlandó izmot építeni megfelelő edzés, pihenés, fehérje, kalóriatöbblet mellett, mert az szinte senkire nem igaz ezen a világon.
Többet kell enned. Ha valamiért nem megy, nyúlhatsz tömegnövelőhöz, de sokkal jobb lenne többet enni. Akármi problémád is van vele, kaphatsz ötleteket. A plusz kalória nem kerül sokba, nem jelent óriási térfogatot, vannak lehetőségek.
Cukrot pont nem ennék s célból, de nem vagyunk egyformák.
Ne cseszd szét a hasnyálmirigyedet, és az egészséges jövődet. Egyél amennyi jól esik, kicsit mehet több, de ne betegítsen meg a tesétpítés. Félreértik az emberek. Az edzés a lényeg, az életsítlus, nem az, hogy nézel majd ki.
Eddz keményen, egyél egészségesen, aludj sokat és meglátod lesz eredménye. Egyébként is, 17 éves vagy, persze, hogy nem nősz, hisz még fejlődésben vagy. Ha egyszer megállsz a növésben, és továbbra is zabálsz, olyan szépen el fogsz hízni, hogy 20 év alatt nem adod le.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!