Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » 17 éves vagyok,178cm,61kg....

17 éves vagyok,178cm,61kg. Sehogyse tudok hízni akármit eszek, edzettem is sokáig de csak szálkásodtam. Valaki linkel nekem megfelelő tömegnövelőt, konkrétán hízásra?

Figyelt kérdés
Tömegnövelő,edzés,kondi

2016. dec. 4. 19:07
 1/8 anonim ***** válasza:

Ha még egyszer meglátom azt a szót,hogy "tömegnövelő",eldobom az agyam.

Na mindegy,először is,honnan tudod,hogy sokat eszel?Mennyit?Számoltad?Akkor honnan veszed,hogy eleget ettél?

A másik meg,hogy nincs szálkásító edzés,de ha te edzettél és szálkásodtál,ez is mutatja,hogy kevés volt a kaja.

Simán belinkelném a csirkét,rizset,tésztát,almát,banánt,mogyorót,mandulát,csak sajnos nem tudom,melyik áruház oldaláról:/.Mert neked nem cukros,túlárazott sz@r kell,hanem rendes étrend,kemény edzés,sok pihenés.KAJÁT SZÁMOLD KI!Sajnos csak így lehet fejlődni,de meglátod,hamar belejössz.

Értékek:fehérje 1,5-2g/testsúlykilogramm

Szénhidrát:kezd 5g/tskg-ról,havi 1kg jöjjön fel

Zsír:minimum 1g/tskg

Ezeket az értékeket naponta be kell vidd.Fehérje kb.100g,zsír 70g,ch 320ról kezd.

2016. dec. 4. 19:26
 2/8 anonim ***** válasza:
0%

#1-es... Nem értem mi a bajod ? Tömegnövelő benne is van a nevébe tömeget NÖVEL.

Reggel: https://www.youtube.com/watch?v=Nmg4JYmksjc

Edzés után: https://www.youtube.com/watch?v=5NrrIfoKc0E

Este mindekettőből 1-1 . Napközbe kéne még 1 jumbo (250g).

2016. dec. 4. 19:35
 3/8 anonim ***** válasza:

Azt mondhatod, hogy nem tudsz eleget enni, de azt ne mondd, hogy a tested nem hajlandó izmot építeni megfelelő edzés, pihenés, fehérje, kalóriatöbblet mellett, mert az szinte senkire nem igaz ezen a világon.

Többet kell enned. Ha valamiért nem megy, nyúlhatsz tömegnövelőhöz, de sokkal jobb lenne többet enni. Akármi problémád is van vele, kaphatsz ötleteket. A plusz kalória nem kerül sokba, nem jelent óriási térfogatot, vannak lehetőségek.

Cukrot pont nem ennék s célból, de nem vagyunk egyformák.

2016. dec. 4. 19:51
 4/8 A kérdező kommentje:
Koszonom a valaszokat,de en tudom hogy tudok e tobbet enni vagy nem,konkretan tomegnovelot kerdeztem hogy tudtok e utoset?:)
2016. dec. 4. 19:52
 5/8 anonim ***** válasza:
felejtsd el azt a cukros sz*art kérlek, higgy nekünk, attól csak úszógumit fogsz kapni meg kezdő diabéteszt nem pedig izmokat. Több kaja menjen, lehet növelni kéne a zsíron, vagy csinálhatsz akkor házi tömegnövelőt, rendes alapanyagokból, van sok recept rá YT-on, 1500 kcal-t simán be lehet vinni egy olyannal.
2016. dec. 4. 20:00
 6/8 anonim ***** válasza:
5 kezdő diabetesz apád fa sza, mindig ezzel riogatjátok itt az embereket, de mutass már egyetlen embert, aki bizonyítottan a cukros tömegnövelőtől lett cukorbeteg!
2016. dec. 4. 20:49
 7/8 anonim ***** válasza:
szóval most kérdeztem meg a testvérem, csak hogy biztosan és tisztességes választ adjak a mívesen megfogalmazott kommentedre, ő kórházi orvos, aki megerősítette, hogy ilyen tápanyag összeállítások amik ezekben a tömegnövelőkben vannak, a hosszútávú fogyasztása inzulin rezisztanciához, és 2-es típusu cukorbetegséghez vezethet. csak ennyi. én alaptalanul nem szoktam riogatni senkit...
2016. dec. 4. 21:34
 8/8 Kisboltos ***** válasza:

Ne cseszd szét a hasnyálmirigyedet, és az egészséges jövődet. Egyél amennyi jól esik, kicsit mehet több, de ne betegítsen meg a tesétpítés. Félreértik az emberek. Az edzés a lényeg, az életsítlus, nem az, hogy nézel majd ki.

Eddz keményen, egyél egészségesen, aludj sokat és meglátod lesz eredménye. Egyébként is, 17 éves vagy, persze, hogy nem nősz, hisz még fejlődésben vagy. Ha egyszer megállsz a növésben, és továbbra is zabálsz, olyan szépen el fogsz hízni, hogy 20 év alatt nem adod le.

2016. dec. 4. 23:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!