Milyen kardiot csinálsz a gyúrás mellett?
[1] Kocogás szabadban vagy gépen
[2] Ellipszis tréner
[3] Szoba- vagy igazi kerékpár
[4] Ugrókötél
[5] Küzdősport vagy teremfoci
[6] Valami csajos ugrabugra
[7] Egyéb: ...
[8] A súlyzózás mellé felesleges
Én annak a híve vagyok, hogy testépítés mellett célszerű többféle kardiómozgást végezni. Anno a futással kezdtem, de nagy termetem miatt hamar megérezték az izületeim, ezért átváltottam a gyaloglásra, és ez nem vicc. Toljon le mindenki egy-másfél órás intenzív tempójú gyaloglást a városban, vagy erdőben, és utána mondja, hogy az nem jó kardió.
Aztán a gyaloglás mellett biciklizek is, ugrókötelezek is, koronavírus előtt eljártam úszni is. Sőt most, hogy itt a jó idő, megyek ki kapálni a veteményesbe, megyek felásni a kertet, elültetek több tíz növényt, idén öntözőrendszert is csinálok, lerakom a geotextilt, gyepszőnyeget is rakok, úgyhogy a kemény, több órás itthoni kertészkedéssel is tökéletes aerob munkát tudok végezni. Testépítés mellé ideális.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!