Gyúrás mellett mozogni is kell vagy elég az ha csak gyúrok de nem nagyon mozgok?
Figyelt kérdés
most nincs munkám jelenleg, van hogy napokig ki se megyek a házból, néha az udvara kimegyek ha van dolgom, na most elég az ha idebent a lakásban gyúrok és nem nagyon mozgok? vagy ki kéne menni néha az utcára sétálni kerékpározni vagy valami? mit gondoltok?2015. okt. 16. 19:02
1/5 anonim válasza:
Nyilván ki kellene menni a szabad levegőre is mozogni.Pl.Futni ,vagy amit írtál biciklizni.
4/5 anonim válasza:
Én a közérzetem s a friss levegő miatt is kimennék, más haszna is van az aerob mozgásnak, plusz valamit azért mozogni kéne a pihenőnapokon is...
5/5 anonim válasza:
Igen,sétálj is néha,kocogj,biciklizz,járj egy jót a közeli erdőben,ezek nagyok hasznos mozgások! Először én se nagyon csináltam ezeket,de mikor elkezdtem,láttam,hogy nagyon jók,jobban fog menni az edzés is,mert edzed a szív-és érrendszert,a tüdő oxigénfelvevő képessége is javul.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!