Street workout és a Bodybuilding együtt megoldható?
Figyelt kérdés
Azon gondolkoztam az utóbbi időben hogy mi lenne ha a testépitest és a Street workout - ot ötvözném egymással , de azonban nem tudom hogy hogy hatna egymásra a két edzestipus. Nem a fekvőtamaszra,pull up-ra,vagy a többi hasonló alapgyakorlatra gondolok ,hanem az extremebb,keményebb gyakorlatokra amihez nagyon erős vállra,hasra,hátra van szükség egyszerre mint pl.: A gyakorlatneveket nem tudom szóval bocsi .. lampaoszlopra merolegesen kapaszkodni, vízszintes rudon a ruddal párhuzamosan megtartani magad stb . Én ugy gondoltam az edzestervet hogy az első nap konditerembe masodik nap saját testsulyu edzés,és igy tovább szombatig . Vasárnap pihenő nap lenne . Szoval 3-3 edzés lenne mind2 fajtából. Annyit szeretnék tudni hogy ez így megoldható lenne e, vagy esetleg javítani kene valamin stb. Nyugodtan ba**atok le ha hülyeségnek gondoljátok vagy ilyesmi .2016. dec. 13. 21:43
11/13 A kérdező kommentje:
Túledzésről annyi hogy nem fogom magam túledzeni ha fáradt leszek akkor 1-2nap pihenőt beiktatok. Már 1 éve járok rendszeresen konditerembe és volt/van már 5napos edzéstervem ami számomra nem fárasztó mivel eleget tudok aludni , étrend be van lőve . Jelenleg tömegelésben vagyok de nincs rajtam sok zsír,mivel eléggé vekony alkatú voltam es sose jött fel rám sok zsír . Ezért gondolom hogy nem okozhat annyira nagy gondot . Amúgy meg a vállam a gyengém és hiába edzem keményen nem erősödik , 20kgos kezisulyzóval nehezen megy följebb nem megy . Talán sw-vel erosodni fog mert az kemenyebben megtudnàm edzeni. Ez egy ok amiert el szeretnem kezdni.
2016. dec. 14. 20:45
12/13 anonim válasza:
Súlyzós edzés az nem merül ki a testépítő edzésben. Ezt csak azért írom, mert szerinted nem ad állóképességet, meg erőnlétet. Mutass nekem egy sw arcot akinek jobb az állóképessége meg az erőnléte egy strong mannél, erőemelőnél vagy olimpiai súlyemelőnél. Amúgy mondom ha ez a vágyad, meg jól esik csináld nyugodtan, nem lebeszélni akarlak! Csak hamis, sztereotíp dolgokat ne találjunk ki.
13/13 A kérdező kommentje:
Igazad van! Én csak a bodybuilderekkre gondoltam igazából,amit én is csinálok. Maximális erőben a bb-ek a jobbak de az sw-osok szerintem nagyobb állókepességűek. Vegyünk egy példát..Ha futásról van szó egyértelmű hogy az sw-sek nyernek , ha fekvenyomásról , gugolásról van szó akkor bb-sek nyernek. Hamarabb elfaradnak a bb sek (ez csak az én észrevételem ) , az sw-sek tovább birják. Minden edzesnek megvannak az előnyei-hátrányai . Szerintem ez igy van , de lehet javítani ha valami máshogy van . Elvégre ezért jottem ide hogy okosabb legyek
2016. dec. 14. 21:38
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!