Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Street Workout és testépítés...

Street Workout és testépítés együtt?

Figyelt kérdés
Neharagudjatok, gondolom sok ilyen kérdés volt már, de nekem csak 1 rövid egyszerű kérdésem van. Lehetséges-e elérni egy haladó street workoutos szintjét úgy, hogy mellette testépítesz is? Értem ezalatt, hogy kicsit nagyobb lesz az izomtömeged mint egy haladó testépítőnek, nemekell nagyon nagyr gondolni, csak egy jó formásra +az erő is meglenne? Bocsi az értetlen fogalmazásért.
2014. aug. 30. 14:09
 1/5 anonim ***** válasza:

a testépítés nem ellentéte a swonak, így a kérdés is értelmetlen.

te a saját testsúly vs súlyzóra gondoltál, de még ebben az esetben sincs értelme a kérdésnek.

de sejtem mit akartál kérdezni, az meg tőled függ hogy mik a céljaid és a 2 közt hol húzod meg a vonalat, de az egyik a másik rovására fog menni.

2014. aug. 30. 14:42
 2/5 anonim ***** válasza:
Meg lehet csinálni. Pl nézd meg Adam Raw testfelépítését, és milyen gyakorlatokat meg tud csinálni mellette. Vagy Littlebeastm. Csak meg kell találni a jó heti időbeosztást, hogy ne legyen túledzés.
2014. aug. 30. 14:51
 3/5 - palilaci - ***** válasza:
72%

de sejtem mit akartál kérdezni, az meg

tőled függ hogy mik a céljaid és a 2 közt hol

húzod meg a vonalat, de az egyik a másik

rovására fog menni

Megint hülye vagy.

Kérdező, ha okosan csinálsz magadnak 1 edzéstervet akkor még pár súlyzós gyakorlat segíthet a street workoutos mozdulatokban. Pl a fekvenyomás nagyon sokat dob erőben a támaszmérleghez. Király dolog hogy kombinálni akarod a kettőt, sok sikert!

2014. aug. 30. 15:30
 4/5 Sowilo ***** válasza:

Ha konkrétan testépítő edzésekre jársz, és mindig, mindenre leedzesz rendesen, nem tudsz utána testsúllyal edzeni. Nem marad energiád.

Ha rendesen sw-zel, nem tudsz majd konditerembe járni ugyanezen okok miatt.

Döntened kell, melyik fontosabb, és azt kell kiegészítened a másikkal. Ha a testépítés a fontos akkor ajánlom hogy iktass be izomcsoportonként a súlyzós gyakorlatok mellé 1-1 testsúlyosat is. Lábnál pl egylábas guggolás, stb.

Ha a street a fontosabb, akkor én azt javaslom, inkább az erőemelés felé menj el, ha már konditerem. Végezz alap erőgyakorlatokat: fekvenyomás, felhúzás, guggolás, szakítás, felvétel, mellről nyomás állva, meg valami gyakorlat bicepszre. Például, de csinálhatsz mást is.

2014. aug. 30. 16:52
 5/5 A kérdező kommentje:
Nagyon szépen köszönöm a válaszokat. Sokat segítettetek. :)
2014. aug. 30. 20:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!