Street Workout és testépítés együtt?
a testépítés nem ellentéte a swonak, így a kérdés is értelmetlen.
te a saját testsúly vs súlyzóra gondoltál, de még ebben az esetben sincs értelme a kérdésnek.
de sejtem mit akartál kérdezni, az meg tőled függ hogy mik a céljaid és a 2 közt hol húzod meg a vonalat, de az egyik a másik rovására fog menni.
de sejtem mit akartál kérdezni, az meg
tőled függ hogy mik a céljaid és a 2 közt hol
húzod meg a vonalat, de az egyik a másik
rovására fog menni
Megint hülye vagy.
Kérdező, ha okosan csinálsz magadnak 1 edzéstervet akkor még pár súlyzós gyakorlat segíthet a street workoutos mozdulatokban. Pl a fekvenyomás nagyon sokat dob erőben a támaszmérleghez. Király dolog hogy kombinálni akarod a kettőt, sok sikert!
Ha konkrétan testépítő edzésekre jársz, és mindig, mindenre leedzesz rendesen, nem tudsz utána testsúllyal edzeni. Nem marad energiád.
Ha rendesen sw-zel, nem tudsz majd konditerembe járni ugyanezen okok miatt.
Döntened kell, melyik fontosabb, és azt kell kiegészítened a másikkal. Ha a testépítés a fontos akkor ajánlom hogy iktass be izomcsoportonként a súlyzós gyakorlatok mellé 1-1 testsúlyosat is. Lábnál pl egylábas guggolás, stb.
Ha a street a fontosabb, akkor én azt javaslom, inkább az erőemelés felé menj el, ha már konditerem. Végezz alap erőgyakorlatokat: fekvenyomás, felhúzás, guggolás, szakítás, felvétel, mellről nyomás állva, meg valami gyakorlat bicepszre. Például, de csinálhatsz mást is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!