Lehet ebből baj, vissza lehet hozni?
Figyelt kérdés
A kérdésem annyból álna, hogy saját testsúlyos edzést kezdtem el. Húzóckodásnál és fekvő támaszál azt vettem észre, hogy az egyik karomban nagyobb az izomláz mint a másikban. Lehet e később ebből baj? Ha az egyik karom jobban fejlődik mint a másik, a másik kar ezt behozhatja kesőbb? Pl a jobb karom 50 egykezes fekvőt tud, a bal 30-at, a bal mondjuk 2 év után tud majd ugyan annyi egykezes fekvőt mint a másik kar?2016. dec. 11. 22:35
1/3 A kérdező kommentje:
Meg annyit elfelejtettem oda írni, hogy hogyan lehetne ezt kiegyensúlyozni?
2016. dec. 11. 22:40
2/3 anonim válasza:
Ez természetes. Mindenkinek erősebb az egyik karja mint a másik. Ez abból adódik milyen kezesek vagyunk mivel azt többet használjuk. De sokaknak a munkaköre is közre játszik ha valamilyen fizikai munka az egyik kart veszi igénybe jobban. Ebből nem lesz semmi gond ettől mibdketto ugyanugy fog fejlődni. Ha behozatalsz akkarsz akkor esetleg a gyengébb karodat jobban terheld tehát többet dolgoztasd.
3/3 anonim válasza:
Úgy,hogy a gyengébb kezeddel kezded a gyakorlatot,csinálsz vele amennyit tudsz,es az erosebbikkel is csak ugyanannyit,Függetlenül attól,h tudnál többet is. Aztán ha ballal megy már 35 fekvőtámasz,jobbal is csak annyit csinálsz, és így tovább,aztán szép lassan utolered az erősebb kezed.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!