Szerintetek ha Jay Cutler tudná hozni a 2009-es formáját, akkor 2014-ben vissza tudná szerezni a Mr Olympia címet?
sajnos azt az embert már leírták...
sztem akkor kellett volna abbahagynia, és neki is vmi tápszer forgalmazásba kezdeni, mikor a csúcson volt...
én már nem egy testépítőt látok személyében hanem a régi hírnévért és az azzal való előnyökért vergődő embert, aki már soha nem lesz bajnok.
Miért kellet volna neki tápszerforgalmazásba kezdenie. Boldogul ő anélkül is. A tápkiegforgalmazás, az idióta húzás a profiktol, nem vall Cutlerre.
Nem csak Philtöl kapna ki a 2009es formával, hanem Kaitol is. 2011röl 2012re hatalmasat nőt mindkettő. Jay nem volt akkora soha. Ráadásul ott a széles derék, igaz a mostaninak meg ott a szűk vállöv. Én nem tudom miért nem adták oda Kainak 2012ben. Soha nem lesz mégegy olyan fizikum, mint Kai. Ronnie, Phil, Flex Wheller stb. mindben ugyanazt látom, egy bazinagy néger csávó, de Kai fizikuma művészi. Ezért 2012óta nem nézem élőbe a Mr. O-t.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!