Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Szerintetek ha Jay Cutler...

Szerintetek ha Jay Cutler tudná hozni a 2009-es formáját, akkor 2014-ben vissza tudná szerezni a Mr Olympia címet?

Figyelt kérdés

2013. dec. 2. 21:55
 1/8 tap bela ***** válasza:
nem
2013. dec. 3. 05:18
 2/8 anonim ***** válasza:
Ennyire egyértelműen nem mondanék nemet, de csak akkor ha Phil elszúrna valamit.
2013. dec. 3. 08:49
 3/8 anonim ***** válasza:

sajnos azt az embert már leírták...

sztem akkor kellett volna abbahagynia, és neki is vmi tápszer forgalmazásba kezdeni, mikor a csúcson volt...

én már nem egy testépítőt látok személyében hanem a régi hírnévért és az azzal való előnyökért vergődő embert, aki már soha nem lesz bajnok.

2013. dec. 3. 12:06
 4/8 anonim ***** válasza:

Miért kellet volna neki tápszerforgalmazásba kezdenie. Boldogul ő anélkül is. A tápkiegforgalmazás, az idióta húzás a profiktol, nem vall Cutlerre.

Nem csak Philtöl kapna ki a 2009es formával, hanem Kaitol is. 2011röl 2012re hatalmasat nőt mindkettő. Jay nem volt akkora soha. Ráadásul ott a széles derék, igaz a mostaninak meg ott a szűk vállöv. Én nem tudom miért nem adták oda Kainak 2012ben. Soha nem lesz mégegy olyan fizikum, mint Kai. Ronnie, Phil, Flex Wheller stb. mindben ugyanazt látom, egy bazinagy néger csávó, de Kai fizikuma művészi. Ezért 2012óta nem nézem élőbe a Mr. O-t.

2013. dec. 3. 13:30
 5/8 anonim ***** válasza:
89%
Azért mert Kai nem érdemli! A fizikuma tényleg durva, de a zoknis, grapefruitos dolgai miatt n soha nem adnám neki!
2013. dec. 3. 14:22
 6/8 anonim ***** válasza:
Azert szerintem flex nek evekkel jobb a formaja nezzetek meg a99es olimpiat
2013. dec. 3. 21:14
 7/8 anonim ***** válasza:
Egyebkent a kerdesre valastolva szerintem sem a perzsak arabok nagyon nyomulnak cutlernek eselye se lenne
2013. dec. 3. 21:17
 8/8 anonim ***** válasza:
Az araboknál csak a pénz miatt vannak bent a testépítésben. Nekik nem tétel profinak lenni, mellete meg 10feleséget is eltarthat.
2013. dec. 3. 23:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!