Női kocka has, vélemény?
Nem a szálkásra gondolok, hanem a kockásra. Amikor minden kockája tökéletesen látszik.
Szerintem nagyon vonzó és számomra gyönyörű, de nagyon érdekel ti mit gondoltok róla! (Főleg azért tetszeik, mert nekem is kockás a hasam) :P
17L
Nekem tetszik, és kíváncsi lennék a tiédre! :)
25F
Hát, én jelenleg itt tartok, de még nincs meg az összes, amint kehet látni :P Jöhetnek a vélemények :D
Amit egy nő naturálban egészséges testzsírral ki tud hozni, az nekem tetszik :) Bár nem tudom pontosan, mi a reális. A linkelt csaj az első képen okés, a többinél már kissé erős nekem, én a finom női kockahasat szeretem, ahol nem rajzolódik ki minden kocka, de nem rondáznám le azért, mint egyesek, akiknek egy kicsit is izmos nő férfias... Azoknak fura szemük van.
A szétkoxolt, tényleg férfiasan izmos nőktől viszont alaposan kiráz a hideg.
Tartok tőle, hogy nekem sosem lesz kockás hasam, de hogy meg fogom próbálni, az bizonyos.
Stephanie Davist én is követem, szerintem nagyon csinos, nőiesen izmos. Bár nekem inkább egy Kiss Virág féle testalkat jönne be.
Az sajnos tényleg igaz, hogy nőknél a túl alacsony testzsírszázalék hosszú távon nagyon veszélyes... elmarad a menstruáció, nincs peteérés, felborul a hormonháztartás stb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!