10 perc has edzés hétfőn, szerdán, pénteken? Kockahas?
Lehet most lesz aki meglepődik de el kell mondjam hogy a hasizmaid nincsenek tisztában azzal hogy milyen nap van:) Az edzésen belül szoktunk a gyakorlatok sorrendjével, ismétlésszámmal stb játszani hogy új ingerek érjék az izmokat ezzel fejlődésre sarkalva őket.
Amúgy a has edzés az pl nem egy Forma1 hogy időre menjen. Az elvégzett sorozatok, ismétlésszámok, a súly nagysága(ha azt is használsz) az intenzitás és a pihenő idő ami számít. El lehet bohóckodni fél óráig is de az nem fog annyit érni mint egy pörgős, intenzív edzés.
Az hogy lesz a kockahasad 6 hónap alatt nagy mértékben függ attól hogy mekkora a testzsírszázalékod. Ha nem megfelelő a fehérje bevitel akkor is cseszheted. Igazság szerint regélhetnék neked reggelig erről de inkább üsd be a google-be hogy testépítés alapismeretek vagy olvass el egy cikket csak a has edzéséről. Még egy jó tanács: a hassal párhuzamosan a derekad is edzened kéne mivel ha nagyon megerősödik a hasad a derekad pedig gyenge marad akkor az elrontja majd a tartásod ami gerinc problémákhoz vezethet stb.
A test zsírszázalékom megfelelő
Emellett osztott edzéseket végzek hétfőn,szerdán és pénteken
Ezek a kedvenc kérdéseim közé tartoznak hogy: mennyi időbe fog telni?"" Ez megjósolhatatlan. Végezd el a munkát tisztességgel tartsd be az étrendet pihenj eleget onnantól csak a genetikádtól függ.
Emlékszem amikor 3 éve szilveszter este tajtrészegen megfogadtam hogy elkezdek edzeni azt hittem hogy ha nem linkeskedem el a dolgot akkor nyárra úgy nézek ki majd mint ahogy most rá 3 évre. Ha akkor tisztában lettem volna az adottságaimmal valószínűleg el sem kezdtem volna.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!