Milyen edzéstervek vannak amelyekkel heti 2szer edzek minden izmot?
gondolok itt AB osztásokra, amit még Cortez irt, hogy A-mell,hát,váll B-láb,kar az sajnos nem jött be mert a karom meg lett dolgoztata valamennyire A napon is
push/pull nál meg a lábat hova kell rakni? ha pushoz rakom az is soknak tűnik egy napra, ha pullhoz rakom azis, ha meg külön akkor az már 6napos lenne
alsó,felsőtest sem jó mert a felsőtest egy napra szintén soknak tűnik
vagy esetleg ha nektek valamelyik bejött akkor irjátok le légyszives:)
heti 3 teljes testesről váltanék 4 naposra, 5naposat nem szeretnék, hétvégén ugyanis nem megyek terembe, a hétköznapot pihenő nap nélkül meg szerintem nem kéne, 5nap zsinórban az túl sok lenne(nekem)
szóval várom a tanácsokat, előre is köszi
Bármíj hihetetlen a lábon is vannak toló izmok is meg húzó izmok is...
Egyébként meg pont ezért kell kezdőknek a teljes test edzés... mert nincs benned annyi kitartás, agy izom kapcsolat, hogy rendesen le tudnál edzeni osztottal... ahogy azt a problémád is bizonyítja...
egyébként meg irtam, hogy a 3napos teljes testesről VÁLTANÉK mert már jó ideje azt csinálom...
de kösz a semmit
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!