Mit lenne érdemes használni hogy a testzsír 10% alá menjen?
"sibutramine, esetleg adipex."
Ha már így dobálózol a levegőben a cuccokkal, ezeknek mi a pontos hatása? Tudtommal mindkettőnek van étvágycsökkentő hatása is, ergo miért szükséges mindkettő? Válaszod előre köszönöm Uram!
Egyébként nem is értem a fellengzős, sértő stílusod őszintén szólva, 5 éve edzem 184/85 kg vagyok 10-11%tzsral, de soha nem volt még 10% alatt a tzsrom, erre szeretnék egy clennel rásegíteni( azért ezzel mert ezt magam váltottam ki a gyógyszertárból), a másik szempont pedig a gyógyszerérzékenységem tesztelése, mivel áprilisban tervezek egy kisebb kúrát, amiben a clen is alkalmazva lesz.
Minek várjak februárig? Azt hittem poénos kedvedben vagy. b.z.skodásra céloztam azért írtam a bikinit. No de mind1 testépítők lehet nem annyira értékelik :D
Várom a tapasztalatod!
Semmi!:D azt hittem savazol, de közbe rájöttem, hogy nem nekem írtad, viszont az érdekelne hogy annak a kétszernek mi a hatása, mert a sibutramine-ról konkréten semmi normális infót nem találtam a reklám szövegeken kívül.
Kérdező, mindenképp megfogom írni, ha használni fogom!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!