Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Teljes testesről váltanék, ez...

Teljes testesről váltanék, ez a terv jó lesz?

Figyelt kérdés

hétfő - mell,váll,tricepsz

kedd - hát,csuklya,bicepsz

szerda - láb

csütörtök - mell,váll,tricepsz

péntek - hát,csuklya,bicepsz

hétvége - off

lábra egy héten egyszer, de intenzivebb lenne mint a többi edzés, eredetileg úgy terveztem hogy 6napos legyen, de a lábam nem regenerálódik úgy mint a többi ezért gondoltam hogy akkor csak 1nap egy héten, de akkor az intenzivebb

vagy ti inkább hétfő,szerda,péntek-re osztanátok és minden egyszer 1 héten?

2016. nov. 30. 13:02
 1/9 Lazy Lover ***** válasza:
nem jó! akkor csináld a weider edzést
2016. nov. 30. 13:13
 2/9 anonim ***** válasza:

Nem tökéletes, de csináld aztán mindig javítgass rajta...

Annyit azért mondok, hogy a vállat kiszedném abból a trióból, mert az már nagyon nem illik oda.

2016. nov. 30. 13:55
 3/9 A kérdező kommentje:
igazából a váll első és oldalsó feje megy oda, a hátsó delta pedig a hát mellé, bocsi elfelejtettem odairni:) mellről nyomást és oldalemelést csinálok rá
2016. nov. 30. 14:06
 4/9 anonim ***** válasza:
5 nap edzés egymás után,közepén egy láb nappal... Hát...miből mennyit terveztél csinálni?
2016. nov. 30. 16:42
 5/9 anonim ***** válasza:
nem jó. oszd el 3 vagy 4 napra! egyenlore. minden izmot egyszer egy héten aztán másfél- 2 hónap múlva mehet az 5 napos full osztott. én ezt ajánlanám. persze te dontésed, ja és persze a hasat se hagynám ki. egyébként ne félj fogsz járni egy pár évet és maadnak rendezel ey edzéstervet.
2016. nov. 30. 18:22
 6/9 A kérdező kommentje:

72 óra eltelik két azonos izomcsoport edzése között, akkor mit számit hogy 5nap edzés? nem használom azokat az izmokat, ez a lényege a push/pull-nak

ha teljes testest csinálnék tovább ott 48óra telne el csak, és már azis elég tudtommal

2016. nov. 30. 19:54
 7/9 anonim ***** válasza:
Nem csak az izmot éri terhelés,hanem az idegrendszert is. De te tudod,csináld ha szeretnéd,majd számolj be,h bevált -e!
2016. nov. 30. 23:36
 8/9 anonim ***** válasza:
Push/pull, akkor mit keres a push napon a váll?
2016. dec. 1. 07:10
 9/9 A kérdező kommentje:
mert az első és oldalsó deltával nyomsz, a hátsóval húzol, de ezt leirtam később, hogy a váll végülis szét van bontva
2016. dec. 1. 11:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!