A TWB-s gyerek honnan veszi azt a sok sületlenséget, amit összehord?
Figyelt kérdés
Ossza az észt a gyerek,aztán 10+év edzés ellenére sehogy sem néz ki.Pénzért ír drágán edzésterveket,amivel semmit se fog a gyerek fejlődni,mert semmi rálátása sincs a sportra.Elveti az erőedzést,a szabadsúlyos gyakorlatokat.Ami tényleg nevetséges,hogy egy csajhoz hasonlította magát,hogy a csaj erősebb nála (lol),ő azonban mégis izmosabb.Szóval nem kell az erő.Meg szidja a testépítő társadalmat,mindig mondja,hogy ne edz,nem muszály,nincs kedve edzeni,fontosabbak más dolgok stb..Ha ennyire nem szereti az edzést,akkor minek csinálja és miért hülyíti a népet?Én sem blogolok a fociról,ha azt sel tudom hogy mi az a les.Utálja a kutyákat,lenézi az alacsony embereket,hülyének nézi aki nagy súllyal edz,ha valaki izmos,az szerinte koksuol stb.2016. nov. 29. 23:11
1/14 anonim válasza:
H.lyék mindig is voltak csak ma már van internet.
2/14 anonim válasza:
én még életemben nem láttam képet róla és nem olvastam semmit tőle, de úgy látom jobb is... szóval igy látatlanban arra tippelek hogy haszna van belőle és még egy kretén is mellé
3/14 Kenzo Tenma válasza:
Összeolvas mindent aztán terjeszti amit jónak érez belőle. Csak hát annyira nem lehet jó, ha úgy néz ki tőle ő is mint aki nem is nagyon edz. Azért csinálja, mert pénzt kap a reklámozásért. Neki ez nem más mint pénzforrás. Bunny egy köcsög, mert reklámoz, miközben ő is ugyanazt csinálja. Drugs Bunny viszont értelmes tartalmat gyárt a reklámok mellett nem csak azért fosik oda egy posztot, mert felület kell a reklámnak.
4/14 anonim válasza:
2-es vagyok, nem tudtam mire vállalkozom mikor most megnéztem 2videót és láttam róla egy képet amin látszik a felsőteste
AGYRÉM :'D ez a gyerek egy agytumor
5/14 Kenzo Tenma válasza:
De hogy írkálja, hogy ő 92 kiló. Csak nem mindegy, hogy 20% a tzs vagy 12..
#4 Az utolsó videója a legröhejesebb amiben a pózolást gúnyolja. ott nagyon látszik, hogy sehol semmi.
6/14 anonim válasza:
meg a magasság sem mindegy:)
hát én többet nem kérek belőle, ez ilyen való világ szint
7/14 anonim válasza:
Nem kell vele foglalkozni, és akkor szépen eltűnik a süllyesztőben. Sokkal értékesebb és autentikusabb szereplői, internetes oldalai is vannak a témának, így senki nincs rászorulva Gyuri hülyeségeire.
8/14 anonim válasza:
Ameddig kereslet van, addig kínálat is...
9/14 anonim válasza:
Azok akik nyomorekok, gyengek, szarul neznek ki, megtalaljak a kifogasokat az o szavaiban, es nyugodtan temetkezhetnek bele, hogy ezert meg ezert nezek ki szarul. Csak ezeket persze nem mondjak ki, inkabb kovetik hogy hmmm ezna csavo jol beszel. Nekem kezdene ugy el flegmazni mint a videoiban meg kommentjeiben vernek neki olyan fulest leszakadna a feje...
10/14 Kenzo Tenma válasza:
Igen, szerinte csak szteroidokkal lehet valahogy kinézni, amúgy nem is nézhetsz ki jól. Hát hogyne..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!