Milyen erős lehet most ez a gyerek?
Figyelt kérdés
2 éve nagy vetélytársam volt.Szerelmes voltam egy lányba,de ő elbolondította a csajt.Főleg az izmos testével.Meg egy balhés,verekedős gyerek volt,eléggé tartottam tőle.Akkor ez a gyerek edzett már vagy 3 éve.105 kilót nyomott ki fekve,135-be 4-et guggolt (amiben szinte biztos vagyok,hogy kamu vagy csak rogyasztott) és 150 kilót húzott fel.Akkor hozzám képest nagy és erős volt.De 2 éve mint ha semmit sem változott volna,full ugyan úgy néz ki,nekem meg már lassan az alkarom vastagabb a felkarjánál.Most mennyivel nyomhat,mennyt fejlődhetett 2 év alatt?2016. nov. 26. 02:18
1/3 anonim válasza:
Erről szól az életed, hogy rivalizálj vele?
3/3 Kenzo Tenma válasza:
Neked mennyivel megy a 3 alapgyakorlat?
Egyébként lehet, hogy simán ugyanolyan szinten van, mint két éve, sokan stagnálnak azok közül akik hobbiként űzik ezt a sportot. Naturálban általában az első évben fejlődnek az emberek aztán a legtöbben megakadnak, mert valami nincs meg, már nem elég csak egy kis stimuláció, okosabbnak kell lenni. Az is lehet, hogy csak egy kicsit fejlődött, neked meg jobb a genetikai potenciálod vagy jobban csinálod a dolgokat és beelőzted.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!