Normális ez gyerekként?
Szóval 15 éves vagyok,nem rossz tanuló (3-4)
Csak arra vágyom,hogy elérjek 1 jó fizikumot,és mutagssam magam mindenkinek,hogy igen,én megcsináltam,szóval úgy odab*szni mindennek.Lehet ennek befolyása a sulis visszautasításaim,lehet hogy feltünési viszketegségem van,nemtudom.
Jelenleg 185-6 cm vagyok,67 kg-al (ami olyan,mintha 1 parfadugóba dugtak volna 2 fogpiszkálót)
És lehet,hogy most megint lecsesznek,hogy hozom a Zyzz-példáját.De igen,már megértem miért tette.Mert ki akart tünni.És így jól érezte magát.Illetve még +ban rengeteg önbizalmat adna lányok terén is,ha kinéznék valahogy.
Ha kinéznék valahogy,rengeteget nőne az önbizalmam.
KÖszönöm,ha végigolvastad!
Szóval igazán csak az érti meg a helyzetem,aki átélt hasonlót.
És akinek példaképe Aziz,valószínűleg ő is elnyomott gyerek volt.
Hülye sem vagyok,tudom hogy kokszolt,drogozott,ivott,de még így is példakép a magamfajta lúzereknek.
Azt hittem, a hármas az nagyon rossz jegy... Minket leszidtak a 4 fölötti osztályátlagért is, az mondjuk túlzás volt. No mindegy.
Nos, az oké, hogy jó fizikumot akarsz. Az okod... Az nem tetszik. Odab*szni mindennek... Nos, szép dolog eljutni a naturál maxig vagy a közelébe naturálban, kemény munkával, de ettől azért nem kellene elszállni, nem itt kezdődnek az Igazán Nagy Tettek, amiktől mindenki odáig lesz.
De edzeni akarsz, ezért vagy azért, nagyon helyes, eddz.
De én se értem, mit vársz tőlünk. Gyerekként sokminden normális, csajok miatt pedig kicsit öregebben is kezdik a gyúrást emberek. Remélhetőleg majd megszereted és magadért fogod csinálni.
Olvass utána, hogy jól csináld. Sok sikert!
KÖszönöm mindenkinek,nem,nem vigasztalást vártam,és nem azt hogy jajj szegény xy.....Csupán kiváncsi voltam,hogy normális -e.
Megy mindenkinek a zöld kéz
Rinyálós nyomi,ezt tetszik :D
Ha a helyzetemben lennétek,megértenétek
nekem az a tapasztalatom, hogy aki ezért kezdi el, abból kb. semmi nem lesz, elér egy 1év alatt hozható formát és aztán kész
nem normális, kreténség ez gyerekként és felnőttként is
Zyzzről annyit, hogy rengeteg embert motivált és ez nagyszerű, többet nem mondok mert halottról vagy jót vagy semmit
Rendben,megértek mindenkit.
Nem mindenen lehet változtatni,de ami a legfontosabb és kimaradt,hogy magam miatt is.Sajnos ez nem.került bele a kérdésbe,így 1 kicsit talán máshogy jön le.
Nem mindenen lehet változatni pl:
Gerincferdülésem van (mondjuk ezen lehet,járok gyógytornára és tesire)
Asthma (ebből is majdnem kigyógyultam)
Lúdtalp (ezen nem)
Térdemmel van valami
Rengeteg negatív ember,ezalatt érten a sok visszautasítást is
De ami a legnagyobb probléma,az az alkoholista elmebeteg dohányzó édesapám
És erre nincsenek szebb szavak.
Panaszkodhatnék még,de felesleges,nem ezért írtam ki a kérdést
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!