Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Normális ez gyerekként?

Normális ez gyerekként?

Figyelt kérdés

Szóval 15 éves vagyok,nem rossz tanuló (3-4)

Csak arra vágyom,hogy elérjek 1 jó fizikumot,és mutagssam magam mindenkinek,hogy igen,én megcsináltam,szóval úgy odab*szni mindennek.Lehet ennek befolyása a sulis visszautasításaim,lehet hogy feltünési viszketegségem van,nemtudom.

Jelenleg 185-6 cm vagyok,67 kg-al (ami olyan,mintha 1 parfadugóba dugtak volna 2 fogpiszkálót)

És lehet,hogy most megint lecsesznek,hogy hozom a Zyzz-példáját.De igen,már megértem miért tette.Mert ki akart tünni.És így jól érezte magát.Illetve még +ban rengeteg önbizalmat adna lányok terén is,ha kinéznék valahogy.

Ha kinéznék valahogy,rengeteget nőne az önbizalmam.

KÖszönöm,ha végigolvastad!

2016. nov. 18. 18:56
1 2
 1/12 A kérdező kommentje:

Szóval igazán csak az érti meg a helyzetem,aki átélt hasonlót.

És akinek példaképe Aziz,valószínűleg ő is elnyomott gyerek volt.

Hülye sem vagyok,tudom hogy kokszolt,drogozott,ivott,de még így is példakép a magamfajta lúzereknek.

2016. nov. 18. 18:58
 2/12 dirtboy ***** válasza:
100%
ez nem a fa szbuk meg nem blog,van valami kérdésed is vagy csak ennyit szerettél volna közölni velünk?
2016. nov. 18. 19:04
 3/12 anonim ***** válasza:
84%
Az a baj,hogy ha fel is veszel magadra 20kg izmot akkor is ugyanez a rinyálós nyomi maradsz,mint most,szóval ezen is kellene dolgoznod...
2016. nov. 18. 19:10
 4/12 anonim ***** válasza:
100%

Azt hittem, a hármas az nagyon rossz jegy... Minket leszidtak a 4 fölötti osztályátlagért is, az mondjuk túlzás volt. No mindegy.

Nos, az oké, hogy jó fizikumot akarsz. Az okod... Az nem tetszik. Odab*szni mindennek... Nos, szép dolog eljutni a naturál maxig vagy a közelébe naturálban, kemény munkával, de ettől azért nem kellene elszállni, nem itt kezdődnek az Igazán Nagy Tettek, amiktől mindenki odáig lesz.

De edzeni akarsz, ezért vagy azért, nagyon helyes, eddz.

De én se értem, mit vársz tőlünk. Gyerekként sokminden normális, csajok miatt pedig kicsit öregebben is kezdik a gyúrást emberek. Remélhetőleg majd megszereted és magadért fogod csinálni.

Olvass utána, hogy jól csináld. Sok sikert!

2016. nov. 18. 19:12
 5/12 A kérdező kommentje:

KÖszönöm mindenkinek,nem,nem vigasztalást vártam,és nem azt hogy jajj szegény xy.....Csupán kiváncsi voltam,hogy normális -e.

Megy mindenkinek a zöld kéz

2016. nov. 18. 19:14
 6/12 A kérdező kommentje:

Rinyálós nyomi,ezt tetszik :D

Ha a helyzetemben lennétek,megértenétek

2016. nov. 18. 19:15
 7/12 anonim ***** válasza:
100%
Nem értjük meg. Rajtad múlik milyen ember válik belőled, ha beletörődsz hogy "nyomi" vagy akkor az is maradsz, ha teszel ellene akkor meg fog változni, ennyi az egész. Edzeni, sportolni jó dolog, láss neki és csináld élvezetből, ne megfelelési kényszerből.
2016. nov. 18. 19:24
 8/12 anonim ***** válasza:
100%

nekem az a tapasztalatom, hogy aki ezért kezdi el, abból kb. semmi nem lesz, elér egy 1év alatt hozható formát és aztán kész

nem normális, kreténség ez gyerekként és felnőttként is

Zyzzről annyit, hogy rengeteg embert motivált és ez nagyszerű, többet nem mondok mert halottról vagy jót vagy semmit

2016. nov. 18. 19:53
 9/12 A kérdező kommentje:

Rendben,megértek mindenkit.

Nem mindenen lehet változtatni,de ami a legfontosabb és kimaradt,hogy magam miatt is.Sajnos ez nem.került bele a kérdésbe,így 1 kicsit talán máshogy jön le.

Nem mindenen lehet változatni pl:

Gerincferdülésem van (mondjuk ezen lehet,járok gyógytornára és tesire)

Asthma (ebből is majdnem kigyógyultam)

Lúdtalp (ezen nem)

Térdemmel van valami

Rengeteg negatív ember,ezalatt érten a sok visszautasítást is

De ami a legnagyobb probléma,az az alkoholista elmebeteg dohányzó édesapám

És erre nincsenek szebb szavak.

Panaszkodhatnék még,de felesleges,nem ezért írtam ki a kérdést

2016. nov. 18. 20:08
 10/12 anonim ***** válasza:
Én januárba 74 kiló voltam 200cm-vel, 16 vagyok... most 93 vagyok :) úgyhogy még mindig látszanak a kockák a hason :) remélem tavaszra 110 is meglesz és akkor majd pucolok :) hajrá nekedis :)
2016. nov. 18. 20:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!