Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Normális ez gyerekként?

Normális ez gyerekként?

Figyelt kérdés

Szóval 15 éves vagyok,nem rossz tanuló (3-4)

Csak arra vágyom,hogy elérjek 1 jó fizikumot,és mutagssam magam mindenkinek,hogy igen,én megcsináltam,szóval úgy odab*szni mindennek.Lehet ennek befolyása a sulis visszautasításaim,lehet hogy feltünési viszketegségem van,nemtudom.

Jelenleg 185-6 cm vagyok,67 kg-al (ami olyan,mintha 1 parfadugóba dugtak volna 2 fogpiszkálót)

És lehet,hogy most megint lecsesznek,hogy hozom a Zyzz-példáját.De igen,már megértem miért tette.Mert ki akart tünni.És így jól érezte magát.Illetve még +ban rengeteg önbizalmat adna lányok terén is,ha kinéznék valahogy.

Ha kinéznék valahogy,rengeteget nőne az önbizalmam.

KÖszönöm,ha végigolvastad!

2016. nov. 18. 18:56
1 2
 11/12 A kérdező kommentje:

Köszönöm a bíztató szavakat,meglesz

Jövőhéten tervezek elkezdeni átmozgatni

1.cél hogy húzodzkodás felmérésre ne kapjak megint 1-est.....

2016. nov. 18. 20:24
 12/12 anonim ***** válasza:
Azt nem nehéz felhozni. Pavel Tsatsouline Meztelen Harcos könyvét töltsd le, olvasd el és alkalmazd a húzódzkodásra. A lényeg a rendszeresség. Nekem nem ment régen csak egy. Aztán felhoztam tizenötre. Most megint csinálom, húsz a cél. Nekünk sose mérték fel amúgy. Se fekvőt.
2016. nov. 18. 20:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!