Edzésprogram, mit mivel?
Tapasztald ki neked mi a legjobb. itt úgyis csak ellentétes válaszokat fogsz kapni...
de pl én így csinálom, mindig a gyenge lemaradt izommal kezdem és haladok az erősebb felé:
hétfő
váll, tricepsz, mell, has
szerda
láb, has, teljes test nyújtás
péntek
csuklya, bicepsz, hát, vádli, has
+
szombat vagy vasárnap mindentől külön felhúzás.
Én a teljes test híve vagyok szintén, de az aba-bab se egy rossz módszer.
Az edzésterv igazából majdnem mindegy, ilyenkor inkább a fokozatosság ami lényeges, és nehéz. Tudom hogy ilyenkor bumm bele a közepibe #hárdkór #beastmode, de jobb, ha az ember fokozatosan emeli a terhelést. És itt nem csak a súlyokról, hanem az elvégzett munkáról beszélek. Az izomcsoportonkénti gyakorlatok számát, és a gyakorlatokon belüli sorozatok számára gondolok.
De ezt sztem érzésre is kell, első 1-2 héten csak mozogsz egy jót, felveszed a ritmust, utána emelsz hétről hétre ahogy bírod a dolgokat.
Az, meg hogy mit mivel egyéni preferáció. Edzettél már, tudod mit hogy szeretsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!