Szálkásitásnál, mivel viszitek be a fehérjét, úgy hogy a ch és a zsir ne legyen túl sok?
első szálkásitásom lesz
2g fehérje kell vagy elég esetleg 1.5?
chból 1.5g, zsirból 0.5g
csak a fehérjével vagyok gondban, tömegelés alatt gond nélkül megoldottam, átlalában olyan dolgokat ettem amit fehérje mellet zsirt tartalmaznak pl tojás, szálkásitásnál viszont túl sok zsir lenne ez
válaszokat előre is köszönöm,
Nyugodtan edd a tojás sárgáját is, inkább a ch-t csökkentsd, mint a zsírt.
Én szálkásításkor a reggeli zabpelyhen kívül gyakorlatilag nem eszek ch-forrást (rizst, stb.), csak zöldségeket.
Viszont a zsírt tartom 1g/ttkg-on, nagyjából a harmada telítetlen.
Azért akadnak sovány fehérjék bőven... Sovány hús, tojásfehérje... A sovány tejtermékeket nagy ívben kerülöm, azok nem tudom, mennyire férhetnek bele. Végső esetben fehérjepor.
Nem tudom, hogyan tudsz elszállni ch-val vagy zsírral sovány állati fehérjék mellett... Vagy nem eszel húst? De akkor biztos írtad volna eme fontos infót. Tojásfehérjét még rúdban is lehet kapni, porban is, nehogy kidobd az értékes sárgáját.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!