Szálkásításnál edzés után ch?
Figyelt kérdés
Szálkásításnál edzés után szükséges ch?2016. okt. 18. 15:40
1/12 anonim válasza:
Sosem szükséges edzés után. A napi bevitel legyen meg és ennyi az egész.
2/12 A kérdező kommentje:
Köszönöm. Fehérjéből mennyi menjen edzés után?
2016. okt. 18. 17:28
3/12 likebike válasza:
Amennyit akarsz,abból is a napi mennyiség számít.ha nem eszel semmit edzés után,akkor sincs semmi baj.
4/12 clint válasza:
Ez baromság, edzés után vissza kell tölteni! Tökmindegy milyen degenerált kutatások vannak, több 10 éve gyúrósok tapasztalatból jobban tudják, mint némely tudálék!!
5/12 anonim válasza:
Clint, nem kérdőjelezem meg a hozzáértésed, viszont ugyan úgy tapasztalják rengetegen, hogy idézőjelesen semmi értelme. Ugyan úgy fejlődnek ha több órával esznek valamit edzés után, mint ha azonnal letolnának valami ch-t.
6/12 mannnocska válasza:
Én viszont megkérdőjelezem a hozzáértésed clint.
Miért kell visszatölteni?
7/12 clint válasza:
Pont le..rom hogy megkérdőjelezed a hozzáértésem kedves előző, keress fel egy mesteredzőt vagy beszélj néhány (nyugodtan naturál is lehet) komolyabb testépítővel, de ha gondolod Budapest, Debrecen vagy Szegeden is találkozhatsz velem és átbeszélhetjük...
Glikogénraktárak, energiaelhasználódás stb stb... De hadd ne magyarázkodjak.
8/12 clint válasza:
Maybee ha edzés után esznek egy órával az még visszatöltés, bizonyos szempontból... De edzés után nem bevinni semmit az már egyenlő a katabolizmussal és itt nem a 35-36os bicepszű 90es mellbőségű de szálkás vagyok fiukákra gondolok.... Egy masszív izomtömeggel rendelkező embert se tud senki mutatni aki nem tölt vissza edzés után ( és nem használ hormonális dolgokat:D :D) kivéve a kedves elöttemválaszolót aki lehet előadja, hogy profi testépitő :D
9/12 A kérdező kommentje:
Én szívesen meghallgatom, hogy miért kell visszatölteni. Illetve, hogy mivel érdemes.
2016. okt. 21. 12:38
10/12 clint válasza:
Edzés után visszatöltés... Számtalan helyen le van írva. Ha nem gond nem írnám le énis mert túl hosszu lenne.
Én puffasztott rizset szoktam enni chnak, sokaknak a gyors ch pl a szölőcukor vagy maltodextrin jön be, de sztem az kockázatos a vércukorszintre....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!