Szálkásításnál, ha főzök, akkor ezeket beleszámoljam?
Figyelt kérdés
Gyakran szoktam főzni szójaszósszal,gyömbérrel, chilivel és másokkal. Szálkásításkor ezt beleszámoljam, vagy ne törődjek vele?2016. júl. 31. 13:32
1/4 anonim válasza:
ha tartalmaz valamennyi makrót és kalóriát, érdemes. van sok olyan szósz vagy mártás, ami tele van cukorral, és sokan meg se nézik, pedig azért napi szinten ha eszed, nem mindegy.
2/4 Cortez70 válasza:
Ha van benne jelentősebb kalória mennyiség akkor számolod. Cukros fos öntetekben tuti van.
4/4 anonim válasza:
Nem szoktam számolni, mivel olyan elhanyagolhatóan kevés kalóriát jelent, hogy a természetes eltérés minden étel grammra pontos mérése mellett is sokkal több. Ha te nagy mennyiségeket használsz, akkor lehet, hogy van értelme, nekem a teáskanál szójaszószt és 1-2 gramm gyömbérport felesleges.
Néha nagyon ráérek és beírom, van egy kis nyers zöldséges ételem, abban pl. 4 kcal a szójaszósz.
Ja, ez rendes szójaszósz, nem cukros vacak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!