15kgval tudok csak guggolni. Mkezdokent az gaz? Lany vagyok
Semmi nem gáz. Ha gyenge vagy, hát gyenge vagy, majd fejlődsz :)
Én üresen is alig tudtam guggolni az elején, és? :D Nem jó, de kit érdekel, ki szerint gáz-e? Ez van. Ha gáz, akkor elásod magad vagy mi van? Érted, koncentrálj a fejlődésre.
Nem gáz...
Az sokkal nagyobb gáz, mikor a 3-4hete edző hülyegyerekek beleguggolnak 1-2t 70-80kg -ba aztán soha többet konditerem közelébe nem teszik a lábukat, mert rossz esetben egy életre lesérülnek, jó esetben meg olyanbizomlázuk lesz, hogy szimplán a kedvük megy el...
3x8at guggolok..
Aztan 3x20 setalos kitores
Combhajlitas combfeszites..
Megse erzem ugy mintha egesz jop megdolgoztattam volna a labaim
Én soha nem érzem úgy, hogy jól megdolgoztam (nem is, csak egypár kilóval guggolok párat), aztán utána néha 4 napig nehezen járok az izomláztól, ha épp be van rozsdásodva, bár hogy kis kihagyás után hogy képes erre, nem tudom, na mindegy.
Ha könnyű az adott súly, emeld. Ha nem megy, s így is nehéz, akkor az a neked aktuálisan megfelelő súly, nincs vele semmi gond, akkor sem, ha nem érzed, hogy hű de leedzetted volna a lábad. Ráérsz akkor aggódni, ha nem fejlődsz, nem tudsz emelni a súlyokon.
Ha teljesen kezdő vagy, akkor még az idegrendszerednek is meg kell szoknia az edzést, a helyes végrehajtást is tanulod... Bele kell jönnöd.
Szerintem kezdő lánytól nem semmi.
Ha nem érzed annyira a guggolást, próbálj meg kicsit lejjebb menni súlyban, és feljebb ismétlésszámban. Akár 15-20 ismétlés is mehet egy darabig nyugodtan.
Ez fejleszti az izomtudatot, és jobban tudsz koncentrálni a helyes végrehajtásra is.
Én is lány vagyok, üres rúddal kezdtem, abba is majd' belehaltam, most 60 kilóval guggolok. :)
Kitartás, gyorsan lehet fejlődni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!