Miért nem megy jobban a súlyzózás?
Figyelt kérdés
Májusban határoztam el, hogy elkezdek itthon eddzegetni. Két darab 1 kezes súlyzót használok és van egy húzódzkodó rudam. Eleinte csak súlyzóztam, mert nem tudtam magam felhúzni a rúdon, de már az is megy 5-6 ismétléssel. Ebből is látszik, hogy erősödtem. Viszont a súlyzózásnál a sorozat/ismétlésszám minden gyakorlatnál stagnál. Ugyanannyit tudok csinálni belőlük, mint fél éve. Mit csinálok rosszul? (Ráadásul nem látom magamon az izomnövekedés jelét sem) 20/F2016. nov. 17. 17:51
3/5 anonim válasza:
kaján múlik már nemazért de akármilyen jól kajálhatsz ha szarul edzel semmi fejlődést nem fogsz elérni, és már bocs de nemigazán tűnik ez alapján hogy képben lennél azzal hogy mit hogy is kéne csinálni az edzéssel kapcsolatban+2darab kézisúlyzóval azért még nem fogsz tudni leedzeni
megoldás: kaját tedd rendbe és menj el egy edzőterembe
4/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm! Igen, valóban keveset eszek.
2016. nov. 17. 21:02
5/5 anonim válasza:
Hat, akkor nincs min csodalkozni. Szamold ki a kajad es edd meg. Muszaj, hogy meglegyen a kaloriatobblet. Masreszt a ket kezisulyzoval konnyen lehet h kimaxoltad magad es nagyobb terhelesre van szukseged a tovabbi fejlodeshez.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!