Muscle up-al fejleszthető a mellizom?
Sziasztok! Járok konditerembe, egész testet átmozgató edzéstervem van, de mellette saját súllyal is edzem. Viszont a muscle up még nem megy. (Aki nem tudja mi az, írja be youtube keresőbe.)
Arra vagyok kíváncsi, hogy ezzel a gyakorlattal melyik izmok dolgoznak leginkább, és a mell mennyire terhelhető, ha a felső ponton tolódzkodásokat végzünk, majd újra muscle up. stb.
Számomra egész felsőtestes gyakorlatnak tűnik, mert az alkar, bicepsz, tricepsz, hát, hasizom, váll, mell dolgozik. stb.
https://www.youtube.com/watch?v=ZEDY9QNBKe4 én se szeretem a muscle up-ot, a videó el is mondja miért. anno szét is k*rta a könyököm.
Amugy mivel másik fele egy dips a mellizom is megérzi. ha a tetején lejössz a negatívnál, gyere lassan ne csak dobd le magad. muscle up-ot is lehet am plussz súllyal nyomni úgy mint egy dipset vagy pull up-ot
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!