Mennyi idő egy ilyen testet elérni?
Testzsírszázalékom kb 9-10%, vékony eres tipus vagyok, 32-es karral, enyhe mell és hasizommal.
Naturálban mennyi idő egy ehhez hasonló izomzatot felszedni? (176cm vagyok, 75kg)
Hogy lehetsz 176cm magasan 75kg, 9-10%tzs-vel, miközben a karod 32cm? vagy valamit elszámoltál, vagy nagyon aránytalan lehetsz. (én: 178cm 71kg 35kar)
A képen látható forma szerintem legjobb esetben 3-4év de lehet hülyeség sosem voltam jó ennek a megtippelésében
Nincs elszámolva.Mindent orvos mért.
Aránytalan se vagyok.
Itt egy kép rólam.
Talán így könnyebb választ adni a kérdésemre.Ebből indulva mennyi idő egy hasonló kaliberű test?
Uh bakker úgy tudtam,hogy Wahlberg lesz....
Am kb 4 év
Szeretem mikor az "okosok" egy Whalberg formára azt mondják 1 év. Azért érdekelne ők hogy néztek ki 1 év kondi után.
3-4 évet mondanék, de attól függ mennyit teszel a sportba. Egy hobbistának nem éri meg feltétlenül minden energiáját ebbe ölni, mert nem marad másra és nem ebből él.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!